mam Freelander TD4 2004
neozval jsem se, protoze nemam s timto (fričkem) zadne problemy
bezna udrzba
ted po 166 tis km vsak i na mne došla řada..rika se, ze spojka vydrzi u techtu auticek 160tis (to je jejich vyrobni zivoznost, umeji to hoold vyrobci dobre vosefovat).!! jak vsichni vite meni se spojka u techto typu friček komletne i se setrvacnikem a spojkovým valcem (doporuceno), takze kompletni sada tzv. CLUTCH DUAL MASS a CLUTCH MASTER CYLINDER. Lamela spojky byla opotrebovana poze do poloviny, ale setrvacnik NE.!! je konstrukcne resen na zminenych 160 tis.km
po zkusenostech s vymenou prednich kotoucu a desticek u nas v CR, kde to nebyla levna zalezitost, ale neumrel jsem, radeji jsem nelenoval a vlezl na stranky ebay.co.uk a zacal schanet.. preci jenom jsem ocekaval vetsi cenu !! rozdil cen jsem vydel hodne rychle..

pro srovnani (ceny jsou uvadeny vc.DPH)
STANGL kompl.spojka LUK 37121,00 KC spoj.valec 6800,00 KC
ELIT kompl.spojka LUK 30125,00 KC spoj.valec 6200,00 KC
KELLY kompl.spojka VALEO 30238,00 KC spoj.valec nevedou
ceny jsou bez prace, pouze za material - nemaji vsechno skladem (min.na setrvacnik se ceka 3tydny,nemaj skladem v EU)
mne to prislo z Anglie firmou TNT za 3 dni po zaplaceni (platba pouze v GBP kurs 30,7 KC)
A CENA ??? kompl.spojka LUK 14850,00 KC a spojkovy valec 3150,00 KC doprava 2280,00 KC
prace v servisu me stala 6200,00 KC
Mozna s tim mate jiz podobne zkusenosti a s timto sokem jste se take setkaly. Nejsem proti dovozcum ND a jen at vydelavaji korunky, ale ne timhle tempem

preju Vam hezky den a zase nekdy "pisnu"
PS: zdravim Admina, jsem velmi spokojeny s timto Fričkem (doporučil jsi mi ho jeste za sveho pusobeni v Nove Pace)