problém s mazáním na FL 1,816v
Moderátor: Safraporte
problém s mazáním na FL 1,816v
Potřebuji poradit, za jízdy se mi rozsvítilo mazání, oleje tam bylo na maximum a motor má normální chod jako vždycky, nevíte co s tím ? příští týden si nechám změřit tlak oleje, jen mě tak napadlo se tady zeptat jestli to není nějaká normální závada jako že odchází olejové čerpadlonebo ventil na regulaci tlaku, neměl někdo takový problém ? děkuji za rady a doufám že není po motoru....na tachometru je 180000km
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Měl jsem stejný problém u subaru. Nejspíš máš vadné čidlo hladiny oleje. Když odejde, tak se rozsvítí právě kontrolka mazání. Bude stát počítam něco v rozmezí 600-800 kč, já za něj na to subaru dával asi 750
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Re: problém s mazáním na FL 1,816v
děkuji za příspěvek ale tenhle typ nemá čidlo hladiny
a čidlo na tlak mazání jsem dal nové a stejně problikává a chrastí hydroštosy takže to asi maže málo 

Vřešeno, špatná gumička na sacím koši a bohužel voda v oleji tak 2dl, nevím jak se tam mohla dostat, zatím budu jezdit a hlídat vodu. jenže se naskytl další problém
svítí mi kontrolka ABS+TC+autíčko co jede z kopce, nemá na to někdo nějaký fígl ? rozsvítilo se to po tom co se to zvedlo na zvedáku

- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj ta voda v oleji bude asi přes těsnění u hlavy, u 1,8 to je běžná závada a má se to těsnění měnit po určitém počtu km , je to tak už z výroby, ABS+TC+autíčko co jede z kopce kontrolky přejdi u kol kabely od abs, případně dráty u řadicí páky co tam máš ten spínač ne TC
občas se to stává, pokud bude vše OK tak jedině diagnostika

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
děkuji moc za pomoc v pondělí jedu do inveltu pokud tam dojedu protože mi asi odešla dálka....prostě to nekdy neodemknu. mám to auto pár dní a už do něj sipu
ale je to nádhernej kočárek
snad to bude jen těsnění a ne vložky, známej me strašil že jsou tam podložky jak na škodovce tak se musím v pondělí zeptat. děkuji za odpověď

-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
sypeš do něj, protože na 99% do něj nedal ani korunu majitel před tebou
osobně jsem kupoval auto rovnou se závadami za nižší cenu a s tím, že jsem počítal s následnou investicí
musím zaklepat, teď mě jen vozí kam si vzpomenu a tankuji jen naftu a měním oleje
Tak neházej flintu do žita ...

osobně jsem kupoval auto rovnou se závadami za nižší cenu a s tím, že jsem počítal s následnou investicí
musím zaklepat, teď mě jen vozí kam si vzpomenu a tankuji jen naftu a měním oleje

Tak neházej flintu do žita ...
jo to je v pohodě, počítal jsem s tím. já si ho dám do kupy postupně a pak budu jen jezdit.....znám lidi co jezdí normálně a za běžnou ůdržbu v třeba v audi davají hrozný rány třeba jen za výmněnu brzd a já za ty prachy opravím půl auta. takže jsem v pohodě
mám LR a na to že je to 1,816v tak to pekně jede. už se těším až se svezu v nejakym terénu 

- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
To těsnění pod hlavou patří k plánovaným servisním úkonům (tuším po 120tis). Jsou v něm gumový kroužky, který časem zpuchří a pak samozřejmě netěsní.
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Dodává se už modifikované, vícevrstvé plechové těsnění, které funguje mnohem lépe.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com