Sankey trailer
Moderátor: Rover
Sankey trailer
Protože to tady ještě žádného pacienta nenapadlo, dnes večer jsme s krytenem zakoupili dva ks Sankey trailer za klasického LR, přes kluky ze Series II Clubu. Sankey trailer je jediný správný přívěs za Lanďáka, sice má zástrčku NATO a 24V ale to se vyřeší, tedy jedeme z našima dědkama na Series II Club Internetional Rally do GB v srpnu a Sankeys přivezeme zpátky...
Naposledy upravil(a) Rover dne 24 zář 2007 17:23, celkem upraveno 1 x.
Country boy...
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Zda se mi, ze Petr-od nas z LRClubu ho privezl minuly rok ze CH a mimo el resil nove pripojeni...?Land Jirka píše:To by ses divil, ale mě už to napadlo dávno. Chtěl sem si na něm udělat spaní pro dva na strazy. Zdál se mi ale na to moc malej. Jaký má ten tvůj rozměry? Já sem uvažoval o tomhle:
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
Re: Sankey trailer
Ale napadlo, doufám, že nemáš jen obyčejnýRover Powers píše: Protože to tady ještě žádného pacienta nenapadlo....

Jinak existuje modernější expediční varianta Merlin. Dal jsem ji do Obecných
Neříkala teta taky: "kdy měla teta koule byl by to strejc?" Od tý doby co mám koně, nejím krávy ani prasata ani jehně, je mně jich líto, mají hezký oči..., takže polní kuchyně a udírna se redukuje na drůbež a ryby a zeleninu (fuj), tedy už to není až tak zajímavé jakto původně vypadalo...
Country boy...
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych Sankey Trailer take moc chtel, ale jeste jsem to nezacal nejak vazneji uvazovat, mam teprve auto a jeste neni ani na znackach
Ale pro dobrodruzne cesty po zemich ceskych by to byla fajnova vec - ne snad, ze by zavazadlovy prostor u Land Roveru nebyl dostatecny
Koukal jsem, ze jsou privesy s uzkym a sirokym rozchodem, vite nekdo, jaky je potom rozdil v konstrukci korby? Mam takovy pocit, ze ty uzkorozchodne vzadu nemaji sklopnou "sajtnu"

Koukal jsem, ze jsou privesy s uzkym a sirokym rozchodem, vite nekdo, jaky je potom rozdil v konstrukci korby? Mam takovy pocit, ze ty uzkorozchodne vzadu nemaji sklopnou "sajtnu"

SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
Já o něm taky uvažuju, ale podobně jako kolegovi přede mnou auto nejen že neni na značkách, ale není ani složený. Jak se taková věc shání, viděl jsem jich na E bay mraky, ale řada z nich byla dost rezavá. Zase, ale kdyby se nějaký pěkný vyskytnul, tak bych snad i vymyslel způsob, jak nákup zlegalizovat před vrchností.
Zdaví Kubeš
Zdaví Kubeš
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Něco podobnýho prodává vojsko s úložek za 5000.- na tel. 583401611 MilošIISam píše:No, tady je nádherná záležitost za SI, origo,..... uz je v p.....eliott nekoupil......
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele:
No, tak smutek Rover zazehnal tim jedinym moznym zpusobem, koupi toho spravneho voziku - mimochodem, je to hrozne velky prives, vubec jsem si to nedokazal predstavit
Ale nasel jsem neco jineho - videli jste uz nekdo nekde tohle? Ten nazev vyrobce jsem uz slysel, delali spoustu ruznych navesu a privesu uz za 2. svetove valky, ale tohle jako prives take vypada dobre - nejspis je to jeste vetsi potvora nez Sankey

Ale nasel jsem neco jineho - videli jste uz nekdo nekde tohle? Ten nazev vyrobce jsem uz slysel, delali spoustu ruznych navesu a privesu uz za 2. svetove valky, ale tohle jako prives take vypada dobre - nejspis je to jeste vetsi potvora nez Sankey

- Přílohy
-
- 15cwtBrockhouseTrailer.jpg (73.51 KiB) Zobrazeno 26986 x
-
- 15cwtBrockhouseTrailerPoster.jpg (45.16 KiB) Zobrazeno 26995 x
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele: