Pls pomoc, čím to může být? Ložisko zpátečky v převodovce nebo něco jiného?
Pozítří jedu do MNE, tak z toho mám drobek nerva

Moderátor: Miky_CZ
Tím nejtěžším převodem to nebude. Na jedničku (i redukovanou) mi to z kopečka při vyšlápnutý spojce nabírá rychlost. Na zpátečku se to po pár decimetrech zastaví. Navíc je to zastavení se skřípavým zvukem. Při vyřazeným kvaltu je to v pohodě. Ale když nechám auto samovolným couvnutím zadrbnout na tu zpátečku, tak ta jde vyřadit velmi velmi ztuha.MadTom píše:A nebude to jenom tím, že zpátečka má nejtěžší zpřevodování a prostě ztráty v převodech už jsou tak velké, že se to zastaví? Co to dělá na redukovanou 1? Co to dělá když vyřadíš na hlavní a když na redukční převodovce?
Nojo ale jakou by to mělo souvislost s tím, že to dělá jenom při couvání se zařazenou zpátečkou? Při samovolném couvání z kopce se zařazenou jedničkou nebo neutrálem je to ok. Ale jak tam prdnu zpátečku, začne to dřít až se zastaví. A pak už ten kvalt ani nejde pomalu vyndat.Sláma Karel píše:Přidrhává ti ruční brzda. To je ten buben mezi přídavnou převodovkou a zadním kardanem. Sundej ten buben dej zpátky kardan a zkus to párkrát.![]()
K
Začal bys rozborkou hlavní převodovky? (ložisko zpátečky)eliott píše:Asi bude třeba rozborka...
Kouknul bych nejdřív do přídavky, tím šikmým víčkem.pablo.gs píše:Začal bys rozborkou hlavní převodovky? (ložisko zpátečky)eliott píše:Asi bude třeba rozborka...