Ahoj
Mam RR Sport 2006 TDV6
Auto bolo utopene. majitel ho takmer dokonale vycistil, elektronika dostala znacne zabrat. Vela zavad sa podarilo vyriesit, ostal uz len problem s Transferboxom - je vadny aktuator. Po zapnuti zapalovania sa spusti blikanie vystraznych smerovych svetiel a to prestane az ked vypnem zapalovanie. Blikanie sa neda vypnut pomocou ovladania ( tlacitka na stredovej konzole). Vie mi niekto vysvetlit dovod tohto blikania? ( imobilizer to nie je - jeho cervena kontrolka po zapnuti zapalovania zhasne). Motor nejde nastartovat.
Dakujem za napady.....
RR Sport TD v6 2005 - trvale blikaju vystrazne smerovky
- Hanz RR VOGUE
- tel.: 774112860
- auto: LR RR L322 TDV6 LM
- Kontaktovat uživatele:
Re: RR Sport TD v6 2005 - trvale blikaju vystrazne smerovky
Elektronika nezvládla vodu, to je celé, nebo jsi snad čekal něco jiného? Utopený mobil také nefunguje po vysušení na 100% . Mám osobní znalost, taky jsem se nechal ukecat na utopenou Audi A6 3,0tdi která měla OBDOBNÉ PŘÍZNAKY - výměně jednotek jsem se nevyhnul - včetně přístrojového panelu a imo! Držím palce v případě že se ti závadu podaří odstranit, ale naděje je malá... SRY!
Má cesta: LR RR P38 2,5 DT - Mitsubishi Pajero 3,2 DID - LR RR L322 3,0D LM VOGUE, Po pravdě: Pajero Byl OMYL...
Moje motto: Nedělej svůj Range Rover rychlejším, neboť ho zničíš, udělej si ho raději luxusnějším pro tvou radost... http://www.vykuplesa.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje motto: Nedělej svůj Range Rover rychlejším, neboť ho zničíš, udělej si ho raději luxusnějším pro tvou radost... http://www.vykuplesa.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Auto nie je moje. Ja by som utopene auto nekupil. Tento problem riesim pre klienta. Mna zaujíma, dvovod prečo po zapnuti zapalovania blikaju smerovky.
maros
Problem je vyrieseny....po instalacii novej jednotky SRS a automatickej klimatizacie sa problem s blikajucimi smerovkami stratil a motor uz bezi....
maros