slyšte slyšte tu novinu. Už zase je třeba sa sčuchnúť při nějaké tej pijatice, pospívať piesničky pjekné a lahodného šnapsu do sebe nalít. Sice sem slyšel, že šárka útočila na úrodu letošních trnek a jak všici víme, pro valacha je šárka horší než tenhleten aic. Ale nebojme sa, eště nám něco zbylo. A co že k tému šnapsu buděme zahryzovať? No přece tak jak každým rokom Františky sežerem.
Jak říka můj tata, po všetkem hovno enem po včelách med. A po mne alespoň ty ovce zbydů. Teda vzpomínka na ně, bo mi je všici musíte pomoct sežrat. Budu sa opalovat na grilisku, naložení v ginu jak Její Veličenstvo Královna Matka, budiž jí země lehká, i tej wiski jim trochu dáme napít. Bečky piva už sú taky připravené, len to stačí narazit na pípu a do papule nalít.
Nebuděm vás dluho napínat, aby špagát neprasknul, tož dcérky sličné a ogaři silní, přijeďte k nám popít, požrať, pospapať, zabékať a dobře se pomít (klidně i pomýt, vody je dosť).
Začínáme v sobotu 6. listopadu od brzkých ranních hodin, tož přijeďte kdy chcetě, ovca se budě dávat na stůl tak v 6, ale jídla bude dost celý den.
Tož ale že vás všecky znám, tak tu je to hlavní co je nutné:
- sobota 6. listopadu 2010
- celý den
- přijedtě už i v pátek, všeho dosti
- sebů si vemte lžicu, krýgl, hudební a jiný nástroj
- zde
Řekněte o tejto akci všem o kterým si myslíte, že legracu neposere – milenky, manželky, maminky, bratři, potápnici, kamarádi z mokré čtvrti a jiní vítáni.
Za organizační výbor
Honza – hlavný bača, bo Valachy sů tam, kdě máš své ovce
Jindřich – pověřenec pro veci kocůrů
Anča – kucharká a paní domácnosti
Svině zrzavá – dojídač
PS: do vrahů mi klidně nadávejtě, ale maso v supermarketu něrostě