Svítí ABS
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Svítí ABS
Stále mi svítí ABS a další dvě kontrolky, TC a autíčko co jede s kopce. Dva dny před jsem auto dal mokré do garáže. Myslel jsem, že by to mahla bejt někde oxidace u kontaktů čidel ABS. a nebo samotná čidla. Nemá z vás někdo podobnou zkušenost? Případě radu jak to odstranit bez pomoci servisu a nebo zalepení kontrolek lepicí páskou? I to mi bylo dneska řečeno 

- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: Svítí ABS
Jo čidlo v náboji kola. Napřeď si zajeď do servisu na diagnostiku který kolo to vlasně dělá ať si nerozvrtáš celej podvozek. Miloš IILuboš M. píše:Stále mi svítí ABS a další dvě kontrolky, TC a autíčko co jede s kopce. Dva dny před jsem auto dal mokré do garáže. Myslel jsem, že by to mahla bejt někde oxidace u kontaktů čidel ABS. a nebo samotná čidla. Nemá z vás někdo podobnou zkušenost? Případě radu jak to odstranit bez pomoci servisu a nebo zalepení kontrolek lepicí páskou? I to mi bylo dneska řečeno
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
-
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
Ak je to na DII, tak to je alebo to cidlo ABS (povie ti diagnostika ktore) alebo kabelaz k cidlam, kt. bola u nejakej serie aut vadna a v LR ju menili s tym, ze maju k tomu aj z anglicka nejaky servisny pripis. Ta kabelaz stoji cca 900 KC. Ja som to uz videl na dvoch DIIkach, prva cidlo, druha kabelaz.
Naposledy upravil(a) jezbera ivan dne 24 kvě 2007 13:31, celkem upraveno 1 x.
Bronz LR Disco 4 TDV6 2012 - Mama's Street Fighter
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2