Dálkový ovladač...:(
Moderátor: Miky_CZ
Dálkový ovladač...:(
Zdravím všechny.... Vím, že se to tady asi už probíralo, ale po přečetení příslušných vláken jsem odpověd nenašel. Nefunguje mi dálka, tj. ovladač pouze jednou blikne a auto neotevře. Druhý klíč už nemám, protože došlo k jeho zničení a experimnty s otevtřením vozidla pomocí nouzového kodu klíčem riskovat nechci, protože bydlím na sídlišti. Existuje nějaká pomoc, jak ovladač znovu "nahodit". Děkuji za odpověd. 

LR Discovery II, TD5, 99', Manuál, EGR zaslepen, K&N filtr, chip 170 PS, jinak bez úprav.
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Re: Dálkový ovladač...:(
Mě taky jednou nešlo auto odemknout ani jedným ovladačem.Tak jsem ho odemkl klíčem a auto začalo houkat tak jsem strčil klíč do zapalování a zkusil nastartovat.Motor normálně naskočil a alarm přestal houkat.Pak jsem motor vypnul a zkusil zamknout dálkou a ono to šlo.Od té doby to chodí.
- zdenek666
- tel.: +420722074098
Já jsem to řešil taky úplně stejně, odemknout klíčem, rychle nastartovat a přestane to houkat. No a pokud to budeš zamykat dálkou, tak raději až budeš ven z auta. 

LR Disco II TD5 auto
- libovka
i LR má své dny. 

To samé se nám stalo taky, ale odemčení klíčem nefungovalo ( táhlo zámku v dveřích řidiče bylo vypadlé ), během několikátého telefonátu nám bylo řečeno, že se to u DII stává běžně pokud stojí cca týden. Nakonec jsme se do auto dostali s trochou násilí, během kterého jsme spustili alarm stejně jako při odemčení auta klíčem. Od té doby si na to dáváme pozor. Tak mě napadá, zda je normální že vždy při odemčení klíčem se spustí alarm?libovka píše:Mě taky jednou nešlo auto odemknout ani jedným ovladačem.Tak jsem ho odemkl klíčem a auto začalo houkat tak jsem strčil klíč do zapalování a zkusil nastartovat.Motor normálně naskočil a alarm přestal houkat.Pak jsem motor vypnul a zkusil zamknout dálkou a ono to šlo.Od té doby to chodí.
Land Rover Discovery 2 Td5
- libovka
Je to normální jelikož při odemčení klíčem se dálka nespojí s autem a tudíž se nenačte kod mezi dálkou a autem.
Při odemknutí DO mi někdy bliknou blinkry a někdy ne. Nezávisí to na délce odstavení. Čím to může být?
D.I
D.I
Discovery je životní styl.
Aha...a když tedy auto otevřu klíčem, nastartuju (pokud vůbec tedy:) ), tak se dálka spojí s autem, auto přestane houkat...a dálka půjde normálně... Pochopil jsem to dobře?
LR Discovery II, TD5, 99', Manuál, EGR zaslepen, K&N filtr, chip 170 PS, jinak bez úprav.
dalka ne, ale imobilizer v klicku.
BMW R1150GS, BMW F650GS Dakar, KTM 250 EXCF, Honda CB600F Hornet a ted uz i LR Defender 110 300TDi neb me uz nebavi neustale moknout 

Tak jsem to odbloknul!!. Děkuju za radu...
Existuje alespoň nějaké vysvětlení proč se to stává?

- libovka
DII TD5 automat 2002
Celý den bez problémů a přijedu domu zamknu dálkou a pak se mi stalo tohle.Za 15 minut jdu do auta a dálkou už to nejde odemknout.Tak odemknu klíčem,ale alarm nehouká.
Nerozsvítí se ani osvětlení interiéru.Světla normálně fungovaly. Zasunu klíč do spínačky rozsvítí se kontrolky,ale s nima přerušovaně pinká gong,přerušovaně blikají kontrolky převodovky a s nima na displeji kilometrů bliká B.Startér nic nedělá.Denní počítadlo KM se vynulovalo a klimatronik byl v základním nastavení (jako po odpojení baterky).Takže jsem auto zamknul klíčem a šel přemýšlet co dál.Najednou se sám spustil alarm,ale jen to dvakrát zahoukalo a opakovalo se to tak po 5 minutách.
Kde hledat chybu?
Celý den bez problémů a přijedu domu zamknu dálkou a pak se mi stalo tohle.Za 15 minut jdu do auta a dálkou už to nejde odemknout.Tak odemknu klíčem,ale alarm nehouká.

Kde hledat chybu?
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
Mam takyto problem s dialkovym: ked auto pouzivam denne tak vsetko v poriadku, ale ked 2 dni stoji uz sa neda dialkovym otvorit, LEDka na DO blika a nic, staci odomknut klucikom a v zapati uz dialka ide, vsetko je zasa na takych 30-40hodin v poriadku. Po 2 dnoch zasa len klucik do dveri, dost ma to sere, nevie niekto cim by to mohlo byt 

Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
- hrabe
- tel.: 00421903849869
- auto: LR Discovery Td5
- Kontaktovat uživatele:
Sečteno,podtrženo - anglická elektronika si žije svým životem a musíte se s tím smířit. Kamarádovi na RR samovolně cvičilo nafukování
měchů a tak to odstranil až pružinami. Někdy si to auto dělá co chce. Já přijedu domů, zastavím před bránou , pustím nohu ze spojky
a najednou z ničeho nic vyběhnou otáčky na 3000 a hned spadnou. Neřeším........
měchů a tak to odstranil až pružinami. Někdy si to auto dělá co chce. Já přijedu domů, zastavím před bránou , pustím nohu ze spojky
a najednou z ničeho nic vyběhnou otáčky na 3000 a hned spadnou. Neřeším........
Holt je to anglický aristokrat, nedá si poroučet 

Discovery je životní styl.
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
A to ja mu zasa pokoj nedam, elektrike trocha rozumiem, mrknem na RF prijimac a BCU, podla schemy by to malo byt v tom, dam vediet...
Zdravim Vlado.
- diskous
- tel.: 731479461
- auto: Disco I 300 Tdi
Myslím,že s dálkou a alarmem jsou potíže,aspoň jak se dočítám zde na fóru a z vlastní zkušenosti mohu potvrdit,že někdy funguje a někdy si dělá co chce.Nevíte někdo jak se dá odpojit alarm? Pokut se mě to podaří tak nechám namontovat alarm novej s dvěma dálkama a bude snad pokoj.
hotel-a-restaurace-zatisi tel: 731 479 461
taky by mě zajímalo, jestli někdo ví, proč se tohle dějej - ve středu jsem večer zamknul dálkou, auto normálně bliklo a zamklo se, v pátek jsem přišel, zmáčknul dálku a nic.. díky tomu, že po nákupu LR trávím většinu pracovní doby tady na fóru, tak jsem věděl, že mám odemknout klíčem, spustí se alarm, strčit klíč do zapalování, čímž ho vypnu a zase to bude ok, ale přesto bych rád věděl, proč se to děje?? musí to mít přece nějaký důvod, ne??
Tomáš
nemusí
Nepomáhá nám ani tolik pomoc našich přátel, jako jistota že by nám pomohli.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
To je zajímavé, že u mě v hale se to nestalo ani jednou za tu dobu co tam stála. A to jsme tam měnili i tu baterku. Nemáš tam v okolí nějaké vysílače, brány na dálku nějaké silné Wifi sítě nebo něco podobného?
Zkus prostě jenom parkovat na jiném místě. Někdy to pomáhá.
K
Zkus prostě jenom parkovat na jiném místě. Někdy to pomáhá.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe