klepání na obouch nápravách
Moderátor: Miky_CZ
klepání na obouch nápravách
ahoj, mám takoví problém. Když přejiždím malé nerovnosti tak se mi z obou náprav ozívají tupé rany nic velkého ale je to protivní. nápravy jsem prošel ale nic jsem nenašel jediné co mě ještě napadlo tak tyčky stabilizátoru. máte s tím někdo zkušenost jestli by to mohlo být ono. Děkuji za odpovědi 

- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Re: klepání na obouch nápravách
ano klidně to mohou být tyčky.
ted jsem je menil na Vitu, bylo to jak kdyz je v podvozku pytel brambor jak to rachotilo. ale je fakt, ze byly totalne po smrti, mel jsem je vymenit uz pred 100.000 kdyz to zacalo klepat 

BMW R1150GS, BMW F650GS Dakar, KTM 250 EXCF, Honda CB600F Hornet a ted uz i LR Defender 110 300TDi neb me uz nebavi neustale moknout 

Me tam nic nemlati,ale na zadni naprave jsou zvuky jako kdyz o sebe drou plechy(koc na kov)to asi budou loziska co,delalo me to na defikovi podobne kdyz sem mel predni lozisko ko 

tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Taky sem to měl .Disco 3 píše:ahoj, mám takoví problém. Když přejiždím malé nerovnosti tak se mi z obou náprav ozívají tupé rany nic velkého ale je to protivní.
Přesně to . Nebo taky gumové uložení ramena nápravy ( mění se jen ta guma v rameni ).libovka píše:ano klidně to mohou být tyčky.
p.s. všechno o D III
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Slyšel jsem to samé od zadní nápravy, po prohlídce v Def-Tecu v Kosoři byly vyměněny gumy stabilizátoru zadní (byly opravdu volné) a preventivně i vepředu (už byly na hraně). Byla to oprava za cca 2,5 tkc i s prací, přesně už nevím, dělali jsme totiž i komplet brzdové desky. Mimochodem s tím servisem = zatím spokojenost. 

LR Disco III TDV6
Mne to tiez robilo na Disco II, len v suvislosti ked som isiel do zakruty (jedno ci lavo tociva, alebo pravo) tak mi nieco buchalo v naprave.
Vymenil som vsetky 4 styri stabilizatory a svaty pokoj
Vymenil som vsetky 4 styri stabilizatory a svaty pokoj

Byvalka Land Rover Discovery II HSE, r.v. 2003, 2,5TD automat, General Grabber AT 255/65 R16