prodáno
Moderátor: stan
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Re: Prodám BMW R1150GS
foto
- Přílohy
-
- PA240822.JPG
- (190.48 KiB) Staženo 2689 x
-
- PA240823.JPG
- (185.98 KiB) Staženo 2687 x
-
- PA240826.JPG
- (235.68 KiB) Staženo 2687 x
-
- PA240825.JPG
- (239.92 KiB) Staženo 2687 x
-
- PA240828.JPG
- (110.25 KiB) Staženo 2690 x
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
jen prodej ? bo výměna jiný moto + doplatek možno? 

"I pád na držku je pohyb dopředu"
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
- libovka
jen prodej
- libovka
aktual
- libovka
Vzledem k tomu že jsem se dostal do finanční tísně slevuju na 130000kč.
To je jedina motorka, u ktere bych uvazoval o vymene za afriku
A za 130000,- je za stejnou cenu jak ta afrika
Hodne stesti pri prodeji, ale uz to asi nezlevnuj, nebo budu muset zacit premyslet 

Ale houby, je videt ktery stroj je opravdu legendarni a drzi si cenu...majkro píše:To je jedina motorka, u ktere bych uvazoval o vymene za afrikuA za 130000,- je za stejnou cenu jak ta afrika
Hodne stesti pri prodeji, ale uz to asi nezlevnuj, nebo budu muset zacit premyslet

"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
Vsak jasne, Afrika je legenda a je to podle mne nenahraditelny stroj
Dokonce jsem na ni zvladl bez problemu pohodli urazit neco malo pres 1000 kilaku na jeden zatak behem 12 hodin (na terennich pneu), ale to BMW je luxusni kara na takove dlouhe rychle cesty. Ovsem z te R1150GS bude brzy podobna legenda, protoze to je svym zpusobem taky nenahraditelnej stroj v jeho kategorii. Ta nova uz je moc plna elektriky a moc veci se ji nelibi. Igor Brezovar by asi mohl vypravet
Sice trosku odbocim od tematu prodeje, ale udelam te motorce trosku reklamu na to co snese.
Jeho a moje v pozadi - dulezita je ta www adresa

Jeho:

Sice trosku odbocim od tematu prodeje, ale udelam te motorce trosku reklamu na to co snese.
Jeho a moje v pozadi - dulezita je ta www adresa

Jeho:
- Mešky
- tel.: 602465066
- Kontaktovat uživatele:
Mě tady stojí ta vaše legendaHonzan píše:Ale houby, je videt ktery stroj je opravdu legendarni a drzi si cenu...majkro píše:To je jedina motorka, u ktere bych uvazoval o vymene za afrikuA za 130000,- je za stejnou cenu jak ta afrika

Defender 90, 110, 130 Camper , Discovery Camel Trophy , RR TDV8 3,6 , Serie III FFR
http://www.automeskan.cz
http://www.penzion-mlaka.cz
http://www.automeskan.cz
http://www.penzion-mlaka.cz
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Jen pro upřesnění....Igor nemá R1150GS, ale starší model R1100GS, který se od sebe trochu liší (motor, převodovka jen 5kvaltů...a malinko xicht do r.v.1999) ale jinak za tyhle prachy je ta mašina pro konečnýho spotřebitele super. Na výkup a případný přeprodej je to ale pro mě naprd..takže doufám, že to prodáš bez větší ztráty na někoho podobnýho jak říkal Mešky. Afrika je fakt legenda....ale je to stroj, který je na expedice výkonově slabounký (obvzvlášť když jej pořádně naložíš) a s kroutícím se rámem. A vodník...komplikace.. Těm, kteří ji ale milují a maj k tý motorce vztah, protože s ní něco zažili, to ale nikdy vadit nebude. Je to jeko s Land Rovery....jsou určitě modernější offy....ale nám to nevadí, my chceme LR i když ty auta pořád něco stojí. Přeju dobrej prodej a sorry za plevel ve vláknu.
cyril píše:Jen pro upřesnění....Igor nemá R1150GS, ale starší model R1100GS, který se od sebe trochu liší (motor, převodovka jen 5kvaltů...a malinko xicht do r.v.1999) ale jinak za tyhle prachy je ta mašina pro konečnýho spotřebitele super. Na výkup a případný přeprodej je to ale pro mě naprd..takže doufám, že to prodáš bez větší ztráty na někoho podobnýho jak říkal Mešky. Afrika je fakt legenda....ale je to stroj, který je na expedice výkonově slabounký (obvzvlášť když jej pořádně naložíš) a s kroutícím se rámem. A vodník...komplikace.. Pro ty, kteří ji ale milují a maj k tý motorce vztah, protože s ní něco zažili, to ale nikdy vadit nebude. Je to jeko s Land Rovery....jsou určitě modernější offy....ale nám to nevadí, my chceme LR i když ty auta pořád něco stojí. Přeju dobrej prodej a sorry za plevel ve vláknu.
JJ ja vim, ze ma trosku jinou, ale ne o tolik

K te Africe.. Ja mam retezovku udelanou tak, ze mam masinu pomalejsi (max 155kmh), ale silna je dost.. Co se tyka vodnika, tak nevim jak velka je to komplikace, motorka mi zapla ventilator az v dobe, kdy kamosova KTM 990 Adv. S prestala jet uplne. To ze ma dve svicky na valec u je jen detail.
Jinak jsem se ptal asi dvou lidi, kteri chteli to BMW, tak uvidime.
- libovka
Díky chlapy.
Ta motorka je fakt v parádním stavu a byl to můj splněnej sen.Ale všichni víme jak to chodí,když hold příde krize tak jdou i sny do háje.
Ta motorka je fakt v parádním stavu a byl to můj splněnej sen.Ale všichni víme jak to chodí,když hold příde krize tak jdou i sny do háje.

Ja se priznam, ze pokud je v dobrem stavu, tak me by se moc libila, ale jedine kus za kus (mam nahradni funkcni motor ke sve ;D), ale to jen tak mimo misu
Hned bych toho mastodonta prezul na terenni pneu a konecne by mi snad motorka nedrtila nohy, kdyz by se mi polozila
Jo a z valcu se snad i lepe stavi.. Tot k duvodum ;D

- libovka
Tak pořád čeká na nového majitele.
- Rosi
- tel.: +420-608-084004
- auto: LR 110SW Def Td5
Cyrdo nepruďcyril píše: Afrika je fakt legenda....ale je to stroj, který je na expedice výkonově slabounký (obvzvlášť když jej pořádně naložíš) a s kroutícím se rámem. A vodník...komplikace..

Pokud bychom začali tahat z rukávu zkušenosti lidí co doopravdy cestují a jen o tom nesní, tak ad 1) je prostě XRV větší držák a rozhodně na hardcore ježdění lepší než kterýkoliv GS v historii a ad 2) tebou popsaný "negativa" - tj. krouťák a rám je taky nesmysl. Abychme tady neprznili inzerci a neřešili flame - můžem se spolu ject někdy projet jo

To Majkro: Seš docela naivní. To nic jsou i horší vlastnosti

To Libovka: Promiň za můj výlev - alespoň je ale vlákno nahoře a líp vidět

Def 110 Td5 SW
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
V cem najivni?Rosi píše: Cyrdo nepruď![]()
Pokud bychom začali tahat z rukávu zkušenosti lidí co doopravdy cestují a jen o tom nesní, tak ad 1) je prostě XRV větší držák a rozhodně na hardcore ježdění lepší než kterýkoliv GS v historii a ad 2) tebou popsaný "negativa" - tj. krouťák a rám je taky nesmysl. Abychme tady neprznili inzerci a neřešili flame - můžem se spolu ject někdy projet jo![]()
![]()
To Majkro: Seš docela naivní. To nic jsou i horší vlastnosti
To Libovka: Promiň za můj výlev - alespoň je ale vlákno nahoře a líp vidět

To Mesky: jo jenze to ti tam stoji motorka z roku 89.. Ja mam z roku 2003 a to by mi lidi utrhli ruce za 3x takovou cenu. Sam jsem ji kupoval s dost lidma za prdeli, kteri cekali, jak se rozhodnu.
To Cyril: to by me zajimalo jak na cestovni motorce poznas kroutici se ram pri tak nizkych rychlostech. Ja mam na te motorce nalozene kufry, jedu na te masine ve stoje a drzi si krane stopu. Navic, ja kdyz na tu motorku dam 30 kilo v kufrech, tak jsem na hmotnosti vetsiho chlapa. Jak jsem rikal, tam kde KTMka stala kvuli horku, tak Afra teprv pustila vetrak, ten chladic vidim jako vyhodu.
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
.majkro píše:Rosi píše:To Cyril: to by me zajimalo jak na cestovni motorce poznas kroutici se ram pri tak nizkych rychlostech. Ja mam na te motorce nalozene kufry, jedu na te masine ve stoje a drzi si krane stopu. Navic, ja kdyz na tu motorku dam 30 kilo v kufrech, tak jsem na hmotnosti vetsiho chlapa. Jak jsem rikal, tam kde KTMka stala kvuli horku, tak Afra teprv pustila vetrak, ten chladic vidim jako vyhodu.
Nevím, co nazýváš nízkými rychlostmi...ale my jezdíme při zrychleném přesunu po silnici...kamkoliv, když prostě fakt fičíme kolem 140-170km/h za deště, za sucha. Na šotolině třeba RO, nebo UA kolem 90/h. Když je tam samozřejmě vidět. V těžším terénu je to celkem jedno. Tam jede každej jak se cítí. Nejvíc ukáže podvozek BMW přednosti na rozbitejch silnicích s hodně zatáčkami. V opravdovým terénu si myslím, že je na tom Afrika někdy možná i líp díky přednímu 21" kolu. Jel jsem na Africe nekolikrát a docela mě to bobavilo. Srovnal bych to s mýma starýma bmw R80G/S a 80GS PD z roku 85´a 95´. Ale i na takových koncepčně starých strojích je to svezení zážitek...Ale už jsem to psal v předešlým příspěvku. Každýmu vyhovuje něco jinýho. Já nic jinýho než GéeSo na vejlet po šotolině prostě nechci. Na asfalt někam na západ nebo sever mám K1200LT. Kdyby jsme přeci měli všichni stejnou motorku, ženskou a auto, byl by svět docela nudnej. Zaplaťpánbůůůů máme možnost svýho výběru.

P.S. Apropo kufry. Už jsme to tady jednou s Lowem počítali. Mám na R1150GS Adventure 3 hliníkáče na ocelovém nosiči a motorka včetně mě, báglů v kufrech i na nich, tankvaku a doplňcích při najetí na váhu vážila rekordních 510kg bez spolujezdce!!! To je docela dost. Ale to byl extrém, vezl jsem si i náhradní Dakary09.
Jasne ja vim o cem mluvis, ja mam neco najezdeno jak na 1150 bmw, tak i na ruznych jinych.. Doma mam litrovy Varadero a Afriku.. Afrika mi fakt sedla, jsem drosku drobnejsi postavy a afrika je motorka, se kterou i v terenu muzu jet jeste celkem pilu. Na silnici ji na E09 nebo TKC80 polozim tak, ze si v zatacce odru kufry, kdyz nedam pozor. Tezsi bavorak uz mi obcas delal problemy, na silnici je to ale luxus, ostatne jako Varadero proti africe. To velky kolo u afry vepredu dela v terenu celkem dost.
Ale co bych tu rikal, ja jsem na motorce zacatecnik
) Mam na motorkach najeto celkem neco pres 250 000 kilaku, uz jen diky tomu, ze motorku jsem pouzival o 7 let driv, nez jsem si koupil auto. Moje prvni byla 650ka Aprilia Pegaso, takze nepocitam pionyry a simsony 
Ale co bych tu rikal, ja jsem na motorce zacatecnik