Range Rover 3.9 EFi V8

Classic, 1995, 2002, 2006, Sport
Odpovědět
Zpráva
Autor
Elvis

Range Rover 3.9 EFi V8

#1 Příspěvek od Elvis » 27 říj 2010 23:50

čáute, potrebujem radu! Kúpil som si Range r.v 93, 3.9 EFi V8 a mám problém z otáčkami. Naštartujem a ako náhle sa auto zohreje tak mi kolíšu otáčky z 1000 na 100 a niekedy aj sám skape. A ešte mám jeden problém, keď auto stojí 1-2dni tak mi ide len na 6-7 valcov a keď mu popridávam a trošku sa zohreje ide krásne. Prosím o radu.Dik

Mirko
auto: RRC´s
Kontaktovat uživatele:

Re: Range Rover 3.9 EFi V8

#2 Příspěvek od Mirko » 29 říj 2010 09:52

Nejlepší bude, pokud si napřed pomoci dílenského manálu (např zde: http://www.muddyoval.com/articles/manuals/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false; soubor rrm fuel injection a electrical)
uděláš diagnostiku řídicí jednotky a zapalování. Opravdu doporučují krok po kroku.
Pokud tím nepřijdeš na například vadné čidlo teploty pro ECU, malý tlak benzínu nebo něco podobného, tak už je to vyšší dívčí a trochu náročnější hledání. Především nedělej tu chybu jako já a nekupuj nové díly, protože se domníváš, že by to mohli být ony. Pokud to nezjistíš sám podle výše popsané diagnostiky, tak zkus nějakýho opravdu solidního elektrikáře se selským rozumem. U mě to nakonec bylo ukostření řídicí jednotky, které díky rezavím blatníkům už neukostřovalo.
Mirko

Elvis

Re: Range Rover 3.9 EFi V8

#3 Příspěvek od Elvis » 03 lis 2010 22:14

Diky za radu. Mam ďalší problém, keď stúpim na brzdu rozsvieti sa mi oranžová kontrolka (kontrolka sa nachádza nad ručnou)a neviem čo znamená. A ruší mi to aj vysielačku :(. Ďakujem vopred za radu.

Odpovědět