Dík
Kubas
Moderátor: Miky_CZ
Zobrazej se i když je nemáš...Mike III píše:podle vin ti to v Land Roveru vyčtou ve specifikaci, pokud máš displej, tak při přepnutí do jiného než silničního módu se ti uzáverky zobrazej.
Kubas38 píše:jak poznám jestli mám zadní špéru v dIII 2006 SE
![]()
Dík
Kubas
Zadek je jen za priplatek a pouze v kombinaci tusim -se vzduch perovanim a automatem?
Možná se zobrazí,ale pokud tam není,tak by neměla signalizovat zavření ( červený zámek )tkala píše: Zobrazej se i když je nemáš... Tom
Přesně tak to je.RudaK píše:Možná se zobrazí,ale pokud tam není,tak by neměla signalizovat zavření ( červený zámek )tkala píše: Zobrazej se i když je nemáš... Tom
Odemčený černý a nemění se na červený zamčený,tak to buď nemá uzávěrku,nebo se neaktivuje ( z jakéhokoli důvodu ) . Že by mezináprava chyběla slyším prvněMike III píše:no on se tam zámeček objeví i jako odemčenej, jinak u jedný SE co jsem lustroval mi u Mejznara řekli, že nemá uzávěrky, jenom TC, takže kus od kusu
1. Topení je v levém zadním blatníku ( přístupné pod tím vnitřním plastem a je přístupná i žhav. svíčka )Kubas38 píše: Prosba na RUDU jak máš namontovaný topení kde jsou výdechy s teplým vzduchem a kde si saje topení vzduch?výfuk? Kubas
Mám Ateso - Breze III a to je,jak je známo v provozu tišší něz německá konkurenceKubas38 píše: Je to hodně slyšet když to topí? Nebo to máš nějak odhlučněný? Kubas
OK nafotím negativum je , když jedeš (třeba jihlava tankáč) kaluže s jílem tak si většinou ucpávám sání abych to nezničil - pokud ho máš ve voze tak to odpadá - alu jinak nic neslyšíš(discover píše:Kubas38, až budeš demontovat topení z DII, udělej pár fotek jak je to tam uchycené. Také nějaká negativa tohoto umístění topení, pokud jsou, prosím. Děkuji S
POZOR !!!!!! Pokud máš topení namontováno např. v zadním blatníku ( jak já ) tak sice topení je chráněno před venkovním sajrajtem,ale sání a výfuk vlastního topení má vyústění venku tak se musí zašpuntovat taky - taky se to ucpává . Pak před samotným zapnutím topení je potřeba ucpávky demontovat .Kubas38 píše: když jedeš (třeba jihlava tankáč) kaluže s jílem tak si většinou ucpávám sání abych to nezničil - pokud ho máš ve voze tak to odpadá
patrik píše:![]()
Ruda . Ešte k tomu kureniu ja mam na vyfuku urobeny sifon Sko tek sa mi tam voda nedostane - a sanie mam potiahnute k zadnemu hornemu svetlu . do 150 cm určite nebudem brodit - aj ked človek nikdy nevie
otestovane jazdou na spiatočku- voda bola po klučku na zadnych dverach .