předem se omlouvám jestli sem si dovolil moc,když sem založil nový tema,ale nevěděl sem kam to mam zařadit a ještě tu nejsem moc rozkoukanej.myslim že se to stejně bude moci brzo smazat.
chtěl sem se poradit s někým kdo zná více modelů,protože nevim zcela přesně co by pro mě bylo nejvhodnější-nastínim k čemu by sloužil a jaký mám nároky....
do lesa pro dřevo,na vyřádění a samozřejmě i nějakej ten nákup,což bych ani nepočítal.
mehcanik zrovna nejsem,ale mam kámoše od kterýho se budu pomalu učit
cena nejlíp do 150 000 (leda že by bylo rozumný připlatit na výhodnou koupi)
spotřebu docela řešim,ale zase toho nějak moc neujedu
měl sem možnost vyzkoušet LR discovery 2,5tdi (rv.asi 1996) a byl sem docela nadšenej, u toho vyřádění sem měl obavy,že ho zbytečně opotřeobovávám,ale nevim. moc se mi líbí Range Rover,hlevně ten nejstarší,jen se obávám abych nebyl zklamanej (když bych to porovnal s discovery,protože je asi o 5 let starší) koukal sem že sou kolem 4 litrů,ale mam strach ze spotřeby,nevíte jaká je oproti 2,5tdi?trochu mě ovlivňuje i ta krása starších modelů,prostě ty nový auta už nejsou uplně ono,má to přeci bejt i trochu miláček.nemusí to bejt uplně vytrvalej běžec,ale nerad bych aby mě někde nechával.discovery mi přišlo trochu nízký,napadlo mě že range rover by mohlo bejt řešení.pokud se to tu smí vůbec vyslovovat