od 39. minuty
http://prima.stream.cz/autosalon/537655-autosalon-49" onclick="window.open(this.href);return false;
Já si myslím právě opak. Je to pořad pro běžného diváka, nikoliv pro členy LR fora. Bylo to stručné a celkem výstižné. Navíc mě ten pán mile překvapil, že má vlastního defíkaJYRYK píše:Jenomže ty kydy toho fousatýho imbecila jsou dost nechutné. Mě to příjde jak pořad pro děti. Víceméně to uráží posluchače a nic neříká. Jó komerce a ještě diletantsky porobená. Můj názor. Jirka P.
Přesně, myslím že to jak si bral košili a tak byla v pohodě nadsázka. Něco v terénu s tím taky předvedl. Bylo to pro laika v pohodě.Land Jirka píše:Mě to taky neurazilo.
Vtipná reportáž
Neřekl bych že je jeho, ale to je můj názor. Pokud ho fakt má tak mu fandím.Carlos píše:Navíc mě ten pán mile překvapil, že má vlastního defíkaJYRYK píše:Jenomže ty kydy toho fousatýho imbecila jsou dost nechutné. Mě to příjde jak pořad pro děti. Víceméně to uráží posluchače a nic neříká. Jó komerce a ještě diletantsky porobená. Můj názor. Jirka P.
simple píše:muzu potvrdit ten bilej je opradvu jejcih maj k nemu dokonce i takovou peknou safari strechu o cca 20cm vyssi..
Já vím koho, myslim Meruňka, ten měl taky dost. To je taky týpek, holt tomu umění asi nerozumíme. Ahoj JPATOL píše:náhodou tady tenhle se mi docela líbí....umí to podat s humorem a to takovým dobře stravitelným....ale koho tam vůbec nemusím tak to je ten kokot, co hraje v seriálech....ale myslím, že už tam snad ani není....dlouho jsem ho tam neviděl....
Máš pravdu, ten difik mi vadil taky.hokulia píše:Mne by se reportaz mic libila, kdyby nebylo toho slizaka co ji uvadel. Navic tomu rikal Difik, coz z neho udelalo jeste vetsiho debila.
Ten scenar a video ale byly prinejmensim vystizne, a urcite prilakaji dalsi pacienty.
Možná že neměl Defendra, ale Dificulta. Prostě je to mamlas a je poplatnej zaměstnavateli a ne věci.Rover píše:Docela to ještě šlo..., co mně nejvíc vadilo - úplně na konci v popisu auto psali o 110 double cab s "korbičkou", ale na obrázku měli 130 Hi Cap. Potom ještě - první LR se stříkaly barvou z armádních přebytků - ano , ale byla to světle zelená, která se používala jako barva na kokpity letadel... No a potom ten "difik", ale je to každého věc jak svému autu říká, já říkám devadesátce "devadesátka" a stodesítce "autobus"...
néééé....Meruňka ne....tohle je tam novej a hraje v nějakých stupidních seriálech....a myslím, že je v titulkách dokonce vedenej jako poradce.....JYRYK píše:Já vím koho, myslim Meruňka, ten měl taky dost. To je taky týpek, holt tomu umění asi nerozumíme. Ahoj JPATOL píše:náhodou tady tenhle se mi docela líbí....umí to podat s humorem a to takovým dobře stravitelným....ale koho tam vůbec nemusím tak to je ten kokot, co hraje v seriálech....ale myslím, že už tam snad ani není....dlouho jsem ho tam neviděl....
néééé....Meruňka ne....tohle je tam novej a hraje v nějakých stupidních seriálech....a myslím, že je v titulkách dokonce vedenej jako poradce.....[/quote]ATOL píše:
Já vím koho, myslim Meruňka, ten měl taky dost. To je taky týpek, holt tomu umění asi nerozumíme. Ahoj JP