Mám dotaz na zkušené LR Defenďáky

Díky za názory zkušenějších..
Kuba
Hm, asi jo.. za 5 litru ani jezdit nemusím, ale řekněme 7 by se mi líbiloJenda píše:No kdyz resis naklady,jet pasatem na island...
u defika i disco pocitej spis minimalne s deseti, ma to aerodynamiku krabice od botvrtule píše:Hm, asi jo.. za 5 litru ani jezdit nemusím, ale řekněme 7 by se mi líbiloJenda píše:No kdyz resis naklady,jet pasatem na island...)
dá se jezdit i za pět pokud ti nebude vadit, že ujedeš jenom půlku z toho kilavrtule píše: Hm, asi jo.. za 5 litru ani jezdit nemusím, ale řekněme 7 by se mi líbilo)
já to mám teraz opačne, keď presadnem do niečoho menšieho a pohodlnejšieho, čo je každopádne všetko, tak mám pocit že to neprežijem.Rosi píše:Kup si diskošku - přechod z pašíka do defíka bys nemusel přežít
Taky jsem syna urazil, když jsem mu řekl že mám v Pole pocit že tahám prdel po zemi.....mikulec píše:já to mám teraz opačne, keď presadnem do niečoho menšieho a pohodlnejšieho, čo je každopádne všetko, tak mám pocit že to neprežijem.Rosi píše:Kup si diskošku - přechod z pašíka do defíka bys nemusel přežít![]()
Včera som preparkovával večer auto partnerke, má swifta, no strach
Smazat se to asi už můžeJenda píše:...hosi,nepochopili jste,dotaz byl zodpovezen a ten kdo se tazal uz tu neni![]()
Tak co to tu smazat????
H.