Matoo mi dodal odvahu a ja si take zalozim poptavku na prostor na defa, napsal jsem to do jeho vlakna, ale tam to zapadne. Tedy:
Hledam garaz nebo misto v okoli Prahy... Rozhodne nechci sundavat kastli ani delat zadne vetsi zasahy, takze by mi v podstate stacila garaz, kde se daji otevrit vsechny dvere.
Budu delat mensi prace jako prestavba spani, izolace vnitrku, druhy radiator topeni, zastavba nezavisliho topeni, a nejake drobne opravy, plus instalace doplnku, snorchl a tak...
Tim ze nas def zustane celou dobu pojizdnej tolik neriskujete, ze az skonci doba najmu, ze mne nebudete moct dostat ven, jako treba Matooa, ktereho budete muset vystehovat na podvalu, teda spis na dvou

Mam pujceneho brachy formana, abych mohl litat okolo, ale asi je vam jasny, jake to je pripravovat auto na rocni vylet pred panelakem. Kdybyste o necem vedeli i tak do 30 km od jizniho konce prahy...
Naradi mam vsechno svoje, ale 220 V je pro mne asi nutnost (pro vrtacku, flexu a osvetleni - vic ne), samozrejme neco zaplatim a cim mene tim lepe:-) Ma to pro mne smysl, treba tak na dva mesice a nejlepe tak od unora nebo od brezna, dle dohody...
Kdyby se jednalo o nejaky firemni kousek haly, nebo servisu nebo jine dilny, muzeme to pojmou i formou sponzoringu a poskytnout cast reklamni plochy vozu pripadne odkaz na strankach expedice a pod...
Chystame se jet presne dak daleko, kam dojedeme - takze cim lepsi zazemi nam poskytnete pred cestou, o to dal dovezeme vase polepy.
Jde mi o to najit misto, kde muzu nechat auto odemknute, nestrati se mi tam naradi a nebude tam prset. Muze tam byt klidne zima, delat s nudli u nosu jsem zvykly.
Docela dost lidi z fora uz nam pomohlo a az uvidi nase fotky, bude je hrat u srdicka, tak kdo se jeste prida, at je seznam "Podpořili nás:" jeste delsi...
Dik za jakykoliv navrh. Hanys tel. 775 173 983