Hlasi to na vsem co sa tyka SZ ci uz odeslane, prichodzie proste vse

Tak a babo rad

dikkk matooo
Moderátor: stan
PavelU píše:Taky by mě zajímalo co za tím je, nikdy takové problémy s chodem fóra nebyly, uvidíme co na to nejvyšší...
prosím, přesuň to do správné sekce... díkPavelU píše:Taky by mě zajímalo co za tím je, nikdy takové problémy s chodem fóra nebyly, uvidíme co na to nejvyšší...
A proc by to mel pozehnat low nebo admin? To je preci veci hostera kde a jak to ma ulozene... a proc to vubec je na zkusebnim stroji????? Trosku divna sluzba mi tak prijde...stan píše:koukal jsem ted do SZ a funguje mi vse OK..
muzu poprosit o screenshot obrazovky v případě chyby?
jinak se snažím pomalu pročišťovat fórum od starých účtů robotů, kterých je tady požehnaně, ale vzhledem k času to jde hooodne pomalu... tak prosím trošku trpělivosti...
k padání fóra: bavil jsem se s maníkem z hostingu a situace je následující: fórum jede v tuto chvíli na nějakém jejich "zkušebním" stroji. Domluvili jsme se, že to přehodíme na nový server a to tak, že budeme mít k dispozici virtuální server sami pro sebe - jen se musí počkat na požehnání nejvyššího a všemohoucího lowa nebo admina
protoze to nekdo z nich financuje.... a nechci jim delat neco za zady s tim, ze pak budou zli, ze tohle platit nebudou...Dusan píše:A proc by to mel pozehnat low nebo admin? To je preci veci hostera kde a jak to ma ulozene... a proc to vubec je na zkusebnim stroji?????stan píše:koukal jsem ted do SZ a funguje mi vse OK..
muzu poprosit o screenshot obrazovky v případě chyby?
jinak se snažím pomalu pročišťovat fórum od starých účtů robotů, kterých je tady požehnaně, ale vzhledem k času to jde hooodne pomalu... tak prosím trošku trpělivosti...
k padání fóra: bavil jsem se s maníkem z hostingu a situace je následující: fórum jede v tuto chvíli na nějakém jejich "zkušebním" stroji. Domluvili jsme se, že to přehodíme na nový server a to tak, že budeme mít k dispozici virtuální server sami pro sebe - jen se musí počkat na požehnání nejvyššího a všemohoucího lowa nebo admina
Je to v pokecu, tady to nevadí a v případě, že se ztrácí příspěvky, nechci do vláken zasahovat. Děkuji za pochopení...stan píše:prosím, přesuň to do správné sekce... díkPavelU píše:Taky by mě zajímalo co za tím je, nikdy takové problémy s chodem fóra nebyly, uvidíme co na to nejvyšší...
uz je online a je to nejaky pohnily..... cely. Asi se neco deje...stan píše:Vkládat příspěvky jdou, přihlásit také...
kdy, kde to komu nešlo?
jinak ta chyba, cos tu zkopíroval odpovídá dočasné nefunkčnosti SQL serveru...
btw. nevíte někdo, jak dlouho bude Low pryč?
MilošIIstan píše:Vkládat příspěvky jdou, přihlásit také...
kdy, kde to komu nešlo?