V čem by mohl byýt chyták tohoto prodeje?
Moderátor: stan
- Habr FM
- tel.: 608708523
- auto: Citroën C4, zatím?
- Kontaktovat uživatele:
V čem by mohl byýt chyták tohoto prodeje?
Zdarec chlapi,
na netu jsem nasel tenhle inzerat.
Muzete mi poradit, kde mam hledat chyby, ze je auto tak levne?
Kilometry podle mne urcite souhlasit nebudou, budpou stazene....
http://autobazar.avizo.cz/land-rover-di ... 52742.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jelikoz od jedne nadace dostaneme nový mikrobus pro nasi speciální dopravu ZTP dětí a osob dospělých, tak se budeme zbavovat starsiho Citroenu Jumper. A jelikoz poradame pro zdravotne postizene děti offroadový tábor Hendikemp, ve slovenskosaharském Záhorie, a dalsi akce bychom chteli provádaet, či se účastnit, tak koketuji s tím, že
za penízky utržené z mikrobusu bychom koupili peknou masinku ze skupiny Land Roveru, a auto bychom osadili speciálním sedadlem na místě spolujezdce, abychom mohli vozit ty nejpostiženější lidičky bud jako speciální doprava do nepřístupných míst, ale taky celé auto půjčovat na to, aby se vozíčkáři individuálně jako =řidiči mohli účastnit různých akcí s Vámi.
Co říkáte na tento projekt? Byl by někdo, kdo by nám nějakou radou či sponzorstvím mohl pomoci?
Mějte se usměvavě a to každodenně.
Radek
na netu jsem nasel tenhle inzerat.
Muzete mi poradit, kde mam hledat chyby, ze je auto tak levne?
Kilometry podle mne urcite souhlasit nebudou, budpou stazene....
http://autobazar.avizo.cz/land-rover-di ... 52742.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jelikoz od jedne nadace dostaneme nový mikrobus pro nasi speciální dopravu ZTP dětí a osob dospělých, tak se budeme zbavovat starsiho Citroenu Jumper. A jelikoz poradame pro zdravotne postizene děti offroadový tábor Hendikemp, ve slovenskosaharském Záhorie, a dalsi akce bychom chteli provádaet, či se účastnit, tak koketuji s tím, že
za penízky utržené z mikrobusu bychom koupili peknou masinku ze skupiny Land Roveru, a auto bychom osadili speciálním sedadlem na místě spolujezdce, abychom mohli vozit ty nejpostiženější lidičky bud jako speciální doprava do nepřístupných míst, ale taky celé auto půjčovat na to, aby se vozíčkáři individuálně jako =řidiči mohli účastnit různých akcí s Vámi.
Co říkáte na tento projekt? Byl by někdo, kdo by nám nějakou radou či sponzorstvím mohl pomoci?
Mějte se usměvavě a to každodenně.
Radek
- Kawa12
- auto: rezinka 88,LC V8
- Kontaktovat uživatele:
Re: V čem by mohl byýt chyták tohoto prodeje?
Ahoj Radku,
cena auta mi nepřijde nějak zázračná.Kuba
cena auta mi nepřijde nějak zázračná.Kuba
Tady je více fotek: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ry/8376883" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak by to nemusel být chyták, cena bude asi úměrná stavu.
Land Rover Discovery 2 Td5
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No co se týče toho auta, tak mi to žádné super levné nepřipadá. Je to rv 93 což znamená, že je to 200tdi (i podle fotek).
To auto bude mít určitě nějakou korozi, záleží na tom jak moc.
Těch 101tis km mi připadá taky nemožných.
K
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
A ještě navíc asi nebude mít české doklady, takže počítej ještě peníze za přihlášení.
K
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Hele Radku, tenhle projekt se mi libi, ale financni pomoc poskytnout nemuzu, nicmene pokud by bylo potreba neco z oboru meho podnikani-malonakladovy tisk, directmailing... jsem ochotnej pomoct. Clovek nikdy nevi jak skonci...masar píše:Tady je více fotek: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ry/8376883" onclick="window.open(this.href);return false;
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
- Habr FM
- Kontaktovat uživatele:
masar píše:Tady je více fotek: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ry/8376883" onclick="window.open(this.href);return false;
Dekuji moc za zaslání adresy na tyto fotky. Jo asi je cena fakt umerna stavu

- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
obcas se vyskytnou pekne a levne auta tady na foru, urcite se neco najde:-)
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Ahoj, jestli se nepletu, tak by discavera z 93 roku mela byt jeste 200tdi a ta nemela vykon 83 kW , takze pdezreni, ze je tam dany novejsi motor, podle toho mozna znovu pocitane kilometry, ale kazdopadne u 17 let stareho LR bych na kilometry stejne nehledel. Na prodej uz je dlouho, tak bych necekal, ze to bude nejaky zazrak.
ha jsem byl pomalej.
ha jsem byl pomalej.
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Myslím si, že jestli chcete investovat z docela omezenýho rozpočtu a tohohle veterána uzpůsobit na konkrétní a tebou popsaný provoz, nemělo být tohle auto. Riziko, že se zanedlouho zastaví, třeba v sedačce s postiženým děckem, v náklonu a někde u strže, se mi zdá dost vysoký. Jak už napsal Karel Sláma, je to dvoustovka. Je to starý a pravděpodobně s několikrát manipulovaným tachometrem. Takže nevíš, jestli to náhodou nebude bezedná kasička....Možná by jste měli vybrat něco ijnýho. Třeba novějšího, s jasnější historií.
cyril
cyril
- Habr FM
- Kontaktovat uživatele:
cyril píše:Myslím si, že jestli chcete investovat z docela omezenýho rozpočtu a tohohle veterána uzpůsobit na konkrétní a tebou popsaný provoz, nemělo být tohle auto. Riziko, že se zanedlouho zastaví, třeba v sedačce s postiženým děckem, v náklonu a někde u strže, se mi zdá dost vysoký. Jak už napsal Karel Sláma, je to dvoustovka. Je to starý a pravděpodobně s několikrát manipulovaným tachometrem. Takže nevíš, jestli to náhodou nebude bezedná kasička....Možná by jste měli vybrat něco ijnýho. Třeba novějšího, s jasnější historií.
cyril
Ano, ano. Času máme dost na hledání a tak si myslím, že se podaří něco sehnat. Rozpočet je vážně malý, Počítáme s tím, že o sponzory ještě letos přijdeme než spíše získáme . Ale je to taky o spoustu práce při shánění. A třeba najdeme nějaký grant, na který bychom rozšíření našeho projektu alternativní dopravy mohli napasovat. Ale všude se škrtí, tak uvidíme.
Počítám i stím, že se to třeba nepodaří provést tento rok. Ale klidně počkáme a budeme někde ukládat získáné penízky a pořídíme něco novějšího. Uvidíme. Čas a průběh získávání penízků letos ukáže a rozhodne, kterou cestou je dobré jet.

Každopádně se mi ve Vaší společnosti líbí moc a rád bych dělal více společných akcí, víkendů, výletů.
Náš klub dělá činnost takovou, kterou nikdo jinou v ČR neposkytuje, anebo už poskytuje neboť to viděli u nás

a zprostředkování jízd postiženým dětem v terénu je ta správná cesta.
Makám na tom abychom se dostali na víkend nebo letní tábor do Libavé, tak nám držte pěsti.

Radek
Děkuji všem za podněty, názory.
já taky nemám na žádném RRC víc jak 105 000 kmSláma Karel píše:No co se týče toho auta, tak mi to žádné super levné nepřipadá. Je to rv 93 což znamená, že je to 200tdi (i podle fotek).
K

SUPER KÁRA
Mob. 739 491 743
Mob. 739 491 743
Zdar.Vmísím se také do debaty.Dle mého názoru je nesmysl aby tohle auto mělo najeto jen 101 tis.km.Jistě má minimálně třikrát tolik.
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
S tou Libavou vam drzim palce, ale jsem skeptik, protoze co vim od kamaradu skautu a trempu, od doby co se tam vymenil veltel, se likviduje jeden srub za druhym a tbory ktery tam byvaly kolikrat i za komacu se nepovoluji-myslim ze zbejvaj posledni tri.
Ja se tam obcas primotam jakoze jsem zabloudil.
Ja se tam obcas primotam jakoze jsem zabloudil.

- hynek
- tel.: 604 25 63 97
- auto: Disco 5, Def Td5
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj..pokud budeš potřebovat někoho povozit, či něco odvézt v rámci vašeho projektu,klidně volej....přijedu.
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Mě zas od včerejška vrtá v hlavě to speciální přední sedadlo a manipulace s nepohyblivejma lidma. Mám v rodině kluka kterej do nedávna žil hodně aktivně, ale při tréninku se zranil tak že nechodí, tak si myslím že by bylo fajn ho nějak zabavit. Ale vůbec nevím co to obnáší. Do diskárny se lezelo blbě i mě s pohmožděným kotníkem když jsem spadl ze skály a mamině která je starší ročník musím pomáhat, tak si nedovedu představit nastupování/vystupování někoho kdo se nepostaví. 

- Miky_CZ
radku, nejak se ti zalibila jizda v moji diskarne?
na sahare jsme dostali do aut a to i zvysenych viz moje i nechodici lidi a to docela v pohode si myslim
a to specialni sedadlo, podle me by bylo nejlepsi aby se to sedadlo dalo otocit smerem ke dverim, ale nevim zda a jak slozite je to proveditelne
teda mechanismus by se sehnal na vrakaci, spousta mpv tohle umoznuje, vcetne toho otocit sedadlo o 180 stupnu, ale aby se to tam vsechno veslo

na sahare jsme dostali do aut a to i zvysenych viz moje i nechodici lidi a to docela v pohode si myslim
a to specialni sedadlo, podle me by bylo nejlepsi aby se to sedadlo dalo otocit smerem ke dverim, ale nevim zda a jak slozite je to proveditelne
teda mechanismus by se sehnal na vrakaci, spousta mpv tohle umoznuje, vcetne toho otocit sedadlo o 180 stupnu, ale aby se to tam vsechno veslo
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Po zkušenostech ze Sahary a vzhledem k velikosti vnitřního prostoru u Discovery bych si moc iluzí s nějakým speciálním sedadlem nedělal. Prodloužit pojezdy - aby šlo víc dozadu, přidat madla, aby se bylo za co přidržet a nějakou stoličku nebo schůdeček, aby to nebylo tak vysoko. Případně trošku poladit otvírání dveří, aby se daly o kousek víc otevřít.
On tam totiž docela bude vadit ten středový tunel, je sice plastový, tak by šel bez problémů odříznout, ale bude to vypadat škaredě. Prostě v tom autě moc místa není, ve srovnání s běžnýma autama.
On tam totiž docela bude vadit ten středový tunel, je sice plastový, tak by šel bez problémů odříznout, ale bude to vypadat škaredě. Prostě v tom autě moc místa není, ve srovnání s běžnýma autama.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Miky_CZ
ja bych to videl spis oddelat schranku u spolujezdce, vcetne toho zelezneho drzaku, cele to posunout vic dopredu a nejak zadelat at je tam vic mista na nohy, misto airbagu dat tu jezisovu tyc
stredovy tunel se da vybranim te hlukove izolace a toho plastu posunout o cca 2-3cm
dale me napada poresit nejak panty na dverich, kdyz nastupovali ke me tak se opirali o madla dveri, coz az tak nevadi ale pokud se takhle budou opirat porad, tak se to muze ohnout
dale madla na sedadlech taky nevydrzi tohle pouzivani, tudis pridelat madla na sloupek jak ackovy tak beckovy
stredovy tunel se da vybranim te hlukove izolace a toho plastu posunout o cca 2-3cm
dale me napada poresit nejak panty na dverich, kdyz nastupovali ke me tak se opirali o madla dveri, coz az tak nevadi ale pokud se takhle budou opirat porad, tak se to muze ohnout
dale madla na sedadlech taky nevydrzi tohle pouzivani, tudis pridelat madla na sloupek jak ackovy tak beckovy
Ja bych volil namontovani sedadla z renaultu espace - da se sehnat otocny, no a pak by stacilo vysadit nahoru...
"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D