mam defika 90 TD5 2005
Jedneho krasneho dna (auto bolo uplne v poriadku) som si povedal, ze ho trochu upgradnem.
Tak som si zadovazil okrem inych veci kompletny podvozok britpart s paddocku, cize ramena predne zadne polybushkit a pruziny heavy duty +40mm (auto islo hore asi o 6cm).
A po namontovani zacali vsetky problemy, zacalo mi vybrovat auto. Kedze som sa vsade dozvedel ze pri tak malom lifte nemoze byt problem s kardanom, tak som sa dal do zistovanie problemu a skoncilo to tak ze som rozobral skoro cele auto, diferencialy, naboje, rozvodovku..., no nikde som nenasiel ziadny naznak problemu.
Tak som predny kardan dal z discoII (cize dvojkriz pri rozvodovke) a zadny som dal do kardan servisu zilina prerobit na wide angle (kvalita nic moc ale uz som to nechcel riesit...)
Ale auto stale neprestalo uplne vybrovat, stale citim vybracie, a zadny kardan mi nadmerne odchadza. Nuz tak som si povedal ze asi nieco nieje v poriadku zo zadnymi ramenami, tak som ich teda skusal torsku posuvat hore dolu( podlozkami pod bushes na strane ramena ku kolesu), ale nic nepomohlo.
Moj osobny pocit je ze by som aj dozadu mal dat kardan ktory ma dvojkriz pri rozvodovke.
Ale prosim poradte mi.

Dakujem