Takže G4 CHALLENGE

alebo Land Rover TRěK

24.5.11 A po troche pátrania som zistil, že sa to považuje za zmenu farby (čo má logiku) a je potrebný zápis do TP (čo má tiež logiku) a na to treba Kontrolu originality (v čom logiku nevidím ani trochu)

Moderátor: Miky_CZ
Mě se líbí gepard ....Miloš II píše:Já jdu do zebry......Miloš II
Ale tu nejde o splývanie s okolím. Práve naopak v prípade potreby bude z diaľky viditeľná aj pre prípadnú pomoc. A hlavne bude dobre viditeľná aj na cestách a bude menšia šanca, že ma trafí nejaký dement. Tmavé farby nie sú bezpečné a človek čo denne natočí 300-500km, akosi prestáva podceňovať túto skutošnosť. Tých dementov je na cestách viac ako je akceptovateľné.MadTom píše:A nebyla by v zelené? Tohle se u nás moc do lesa nehodí, my tady nemáme, zatím, oranžové stromy ani trávu.
Rudo, ale to nie sú starosti, to sú radostiRudaK píše:To jsou pěkné starosti .......
No ja to aj chcem riešiť celopolepom. Opravím len pár nerovností na karosérii a šup na to polep. Digitlač by mala riešiť nápisy... Samozrejme, nebudú tam všetky tie reklamy ako BGF (aj keď raz asi budú) Hella (keď mám LigtForce) a WARN(keď mám Superwinch). Ale ten orange základ + čierna potlač ako je na spodnej snímke, by mohla byť. Vrátane toho Colorada.Stavros píše:me se taky libi ten trek, dej na to nejaky folie a hotovo, co bys s tim smolil dal? Mozna jeste striknout ty tmavy kola. Dulezity je, ze se ti to libi. Me se tyhle oranzovy barvy taky libej.
Tak D3 je iná liga a vidieť, že jej to naozaj pristane. Kde to bolo?hrabe píše:Acon má pravdu,je Tě fakt vidět. A toto byla tuším taky fólie.
Jihlava 2010.Acon píše:Tak D3 je iná liga a vidieť, že jej to naozaj pristane. Kde to bolo?hrabe píše:Acon má pravdu,je Tě fakt vidět. A toto byla tuším taky fólie.