Repase automatické převodovky u Ashcrofta - zkušenosti?

Všeobecné rady a informace

Moderátor: Acon

Odpovědět
Zpráva
Autor
Benjamin
auto: F150+bouda Gladiator
Repase automatické převodovky u Ashcrofta - zkušenosti?

#1 Příspěvek od Benjamin » 16 dub 2011 23:10

Ahoj,

mám DII Td5 r.v. 1999 a uvažuji z několika důvodu o repasí automatické převodovky u Ashcroft Transmissions.
Zajímalo by mne, zda s nimi máte někdo zkušenosti? Jaká byla domluva? Jak dlouho repase trvala a jak jste to řešily s dopravou, případně na kolik to celé vyjde?

Rád bych větší hydroměnič - ze small torque na medium torque. Převodovka mi trochu sákne a taky se přehřívá (pokud není chyba jinde tedy).

Díky za rady a zkušenosti.
Benja
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

Re: Repase automatické převodovky u Ashcrofta - zkušenosti?

#2 Příspěvek od RudaK » 17 dub 2011 08:19

Automat jsem u nich bral,ale na D1,tak že s malým měničem.Kluci,kdo to chtěl tak si brali s tím středním ( medium ).Já to měl výměnným způsobem,tz hnedkus za kus,ale po tel domluvě . Na dovozu se domluv se Stavrosem ( i ti to za malou úplatu vyřídí ) Nebo oslov nějakého byznysmena ,co tady na fóru operuje ( jednoho máš myslím za barákem :chuckle )
p.s. Jó a s opravou a cenou spokojenost :!: ( mě to myslím vyšlo cca na 18 ,ale asi už podražili )
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Benjamin
auto: F150+bouda Gladiator
Re: Repase automatické převodovky u Ashcrofta - zkušenosti?

#3 Příspěvek od Benjamin » 17 dub 2011 14:05

RudaK píše:Automat jsem u nich bral,ale na D1,tak že s malým měničem.Kluci,kdo to chtěl tak si brali s tím středním ( medium ).Já to měl výměnným způsobem,tz hnedkus za kus,ale po tel domluvě . Na dovozu se domluv se Stavrosem ( i ti to za malou úplatu vyřídí ) Nebo oslov nějakého byznysmena ,co tady na fóru operuje ( jednoho máš myslím za barákem :chuckle )
p.s. Jó a s opravou a cenou spokojenost :!: ( mě to myslím vyšlo cca na 18 ,ale asi už podražili )
Díky za rady Rudo, na internetu mají ceny pořád slušné. Stavrošovi už jsem napsal.

Mám velké dilema v tom, že v září odjíždím do Anglie na půl roku a nevím jestli to risknout a udělat repas až v září na místě u Ashcrofta nebo ještě teď před létem - mám totiž problémy s přehříváním, ale nevím jestli je chyba v samotné převodovce. No tak jako tak ji neuškodí přetěsnit a chci dát medium měnič.

V létě se chystám do Rumunska, tak se do toho možná pustím ještě před tím.
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz

Odpovědět