Free 1 Výměna baterie - houká alarm
Moderátor: Safraporte
Free 1 Výměna baterie - houká alarm
Dobrý den, potřeboval bych poradit s problémem. Po odpojení a dobití baterie a opětovném připojení u Land Roveru stále houká alarm. Zkoušel jsem vyměnit baterii v dálkovém ovladači i klíč v zapalování. Synchronizace alarmu s řídící jednotkou podle návodu na tomto fóru (5x zmáčknout obě tlačítka) také vyzkoušena. Nic z toho nepomohlo. Máte někdo prosím nějaký tip co s tím? Děkuji, Honza.
Naposledy upravil(a) Safraporte dne 06 zář 2011 00:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: úprava nadpisu
Důvod: úprava nadpisu
Re: Vyměna baterie-alarm

Discovery3 2,7 TDV6 HSE, automat,

Děkuji všem, problém se již vyřešil. Stačilo před připojením baterie uzavřít klíčem dveře a po připojení je znovu klíčem otevřít. 

Opravdu zajímavý!Tohle auto dovede holt stále překvapovat
Kdysi jsem se dočetl v nějakém manuálu že by free mohlo mít v kabině nějaké čidlo či co proti zlodějům.Tehdá jsem ho nenašel.Až nedávno jsem omylem zamknul manželku před marketem v autě a utekl do krámu.Po návratu a po vyslechnutí-ty jsi...,nejsi...,a vůbec...-jsem se dozvěděl že se nějak pohnula a auto začlo řvát.Seděla tam jak tydý,lidi prej nakukovali dovnitř... než to samo přestalo.Nevíte někdo kde to čidlo je?Řekl bych někde u budíků,když sahám např. otevřeným okénkem k protější sedačce tak spustí.

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."