Zdravím, ukradli mi nedávno anténu, tak som zašiel do obchodu a kúpil univerzálnu 35cm.
Bohužiaľ teraz mám pocit že rádio ma zlý prijem. Mohol by mi prosím niekto zmerať dĺžku originálnej antény. Nikde som to nenašiel.
Free 1 - dĺžka originálnej antény
Moderátor: Safraporte
- ANDREAS
- auto: Freelander 1,8 99
- Kontaktovat uživatele:
Re: Antena na freecko
A nebylo by lepší si z vrakoviště vzít orig. anténu na free? Myslím, že tady na foru ji seženešMilos píše:Zdravím, ukradli mi nedávno anténu, tak som zašiel do obchodu a kúpil univerzálnu 35cm.
Bohužiaľ teraz mám pocit že rádio ma zlý prijem. Mohol by mi prosím niekto zmerať dĺžku originálnej antény. Nikde som to nenašiel.
Naposledy upravil(a) ANDREAS dne 27 kvě 2011 13:00, celkem upraveno 1 x.
Land Rover Freelander 1.8 99 - hrošík
Život bez taškařic a veselých kousků je jako cestování bez hospod :-)
Život bez taškařic a veselých kousků je jako cestování bez hospod :-)
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj já tam mám úplně jinou a v pohodě
, mně se tam už origo nevejde

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
-
- tel.: 00420603763485
- auto: FREE 2.0 D 2000
Zeptám se, měl jsem v FR 2000 (Italie) autoradijo AKAY. Při přejetí do jiného pásma se mi vytratila vysílaná stanice. Nyní LG ten stejný /ne/ příjem. Napájení antény jsem propojil, ale meproměřil. Jestli víte něco co já nevím dejteto ven sem. Jarda
No mne chvalabohu antena sluzi dobre, ale zazil som pri inych autach, ze v antene naspodu bol zabudovany aj predzosilovac. Tak je otazne co si tam mal a co tam mas teraz. Zmeraj si kabel do anteny, ci po nom nejde aj napajanie. Ak nie, tak ho treba pripojit. Teda pokial ma nova ant ten predzosilovac v sebe. Ale potom treba vstup autoradia oddelit kondenzatorom. Hovorim, treba vychadzat z info co si tam mal a co tam davas teraz. Predzosilovac robi divy na prijem. Cize pokial badas velky rozdiel v prijme medzi tymi antenami, asi by som zacal patrat po tomto.
měl jsem na fríčku taky krátkou anténu a hrálo to špatně. Ztrácel se za jízdy signál atd. Po zakoupení originálu asi za 350 kč je vše O.K.
Tak tak- aj mne sa zlomila anténa a kúpil som postupne dve antény a obidve nehrali nič. zohnal som origo zo staršieho Free a hraje jak vyšité na 100%

Discovery3 2,7 TDV6 HSE, automat,