Nejdou světla
Nejdou světla
nemáte někdo podobnou zkušenost : jdou pouze obrysová světla, dálkový pouze na probliknutí ( páčkou k sobě) potkávačky vůbec. Pojistiky dobrý, vedení zdá se taky, vypínač taky. Už nevim, kde bych hledal 

Už se to tu někde řešilo, že u LR není na světlech relé a proto se po určitém čase opálí kontakty vypínače na světla.
http://www.mejznar.cz/forum/viewtopic.php?t=1218
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
Este je tam jeden zadrhel stretavacie svetla idu az po zapnuti zapalovania.karel píše:Už se to tu někde řešilo, že u LR není na světlech relé a proto se po určitém čase opálí kontakty vypínače na světla.
Uved aky Defik mas Tdi/TD5 rok vyroby.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Re: nejdou světla
he, he.- to se nesmeju tobe. Mne nesviti tez. A stejne. Je to spatny ovladac. Kudrnac mi ho v GB uz objednal..Martin_H píše:nemáte někdo podobnou zkušenost : jdou pouze obrysová světla, dálkový pouze na probliknutí ( páčkou k sobě) potkávačky vůbec. Pojistiky dobrý, vedení zdá se taky, vypínač taky. Už nevim, kde bych hledal
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Re: nejdou světla
...Eriku si si isty, ze som mu poradil dobry typ ???...erik píše:he, he.- to se nesmeju tobe. Mne nesviti tez. A stejne. Je to spatny ovladac. Kudrnac mi ho v GB uz objednal..Martin_H píše:nemáte někdo podobnou zkušenost : jdou pouze obrysová světla, dálkový pouze na probliknutí ( páčkou k sobě) potkávačky vůbec. Pojistiky dobrý, vedení zdá se taky, vypínač taky. Už nevim, kde bych hledal

...no tak ako to popisujes by to mohol byt ten vypinac...ma tri kontakty...jeden je privod +12V a dalsie dva su vyvody...jeden pre obrysovky a druhy pre stretavacie...v polohe 1 je napätie na jednom vyvode a v polohe 2 na obidvoch vyvodoch...kedze ty popisujes, ze ti v polohe 2 shasnu aj obrysovky tak dojde k prerusenia napätia.Martin_H píše:Mám TD5, a probíhá to tak, že na první polohu svítí obrysový světla, a na druhý poloze všechno zhasne, i obrysovky
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Světla
Tak toto mám již také za sebou. Je fakt přepínač/vypínač na světla a jeho opálené kontakty. Zatím ho stačilo vyčistit a přihnout. Jak dlouho, to bude fungovat nevím. Pak ho vyměním.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Světla
Tak to je mazec. Radši ho koupím dopředu, abych byl připraven. 

Re: Světla
ano kazdopadne si kup novy a dorob si tam relatka...potom to bude sluzit az do smr...MOPADŽI píše:Tak to je mazec. Radši ho koupím dopředu, abych byl připraven.
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Světla
Také souhlasím a podle rady nechám dát relátka.
To už by bylo nad moje elektro znalosti.
Uf...

- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
MOPADŽI píše:Také souhlasím a podle rady nechám dát relátka.To už by bylo nad moje elektro znalosti.
![]()
Uf...
Akurat ted mi to dela Drahos. Je neprijemne jezdit po ceste se svetelnou houkackou...
mj. Admin ma ND v e shopu a levne.
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Světla
Pošli mě prosím tě odkaz na shop co má Admin. Jsem ještě poměrně "čerstvý" mezi Land Rovráky, tak se zatím rozkoukávám.
Díky

tak tu to jeMOPADŽI píše:Pošli mě prosím tě odkaz na shop co má Admin. Jsem ještě poměrně "čerstvý" mezi Land Rovráky, tak se zatím rozkoukávám.Díky
http://www.landroverforum.cz/eshop/?p=p ... me=Elektro
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Světla
Dano, dík. Projedu to celé (myslím ten shop). Paráda. 

http://www.landroverforum.cz/eshop/MOPADŽI píše:Dano, dík. Projedu to celé (myslím ten shop). Paráda.