Hojte gentlemani,
začalo mě bavit brodit, ale jsem omezený 70 cm, což se občas blbě odhaduje.
Bohužel nemůžu nikde vygooglovat žádnou zmínku, ani foto L322 se šnorchlem.
Ví někdo o něčem?? Jde to? Vypadá to? Atd...
Díky
Šnorchl pro RR L322
Re: Šnorchl pro RR L322
Ahoj, taky jsem googloval a bohužel mám pocit, že žádný není zatím k mání. Na anglických fórech po něm už taky byla poptávka, ale bez odezvy. V jednom vlákně jsem tuším četl něco o tom, že už je v přípravě, ale myslím, že to bylo pouze na dieselovou verzi..
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- merlin
- tel.: 602620817
- auto: RRC 2door, RR 4,4
přiznám se, že jsem taky hledal. Našel jsem zahrádku, žebřík,držák navijáku, ale šnochl ne, ale líbil by se mi podobný co má dakarskej Touareg a nebo Cayene.
RRC 2 door, RR L322 4.4 V8 JAG
Tailored & powered by Merlin
Heh, já brodil 3x minulý týden. a už jsem v tom za 4 000 
Trefil jsem asi ostrý šutr a pneu napadrť....
Ale s tím šnorchlem je to opravdu bída.......
Mě by se na L322 líbily nenásilný věci, jako naviják schovaný pod spz a "inteligentní" šnorch.
Ale...........

Mě by se na L322 líbily nenásilný věci, jako naviják schovaný pod spz a "inteligentní" šnorch.
Ale...........

- merlin
- tel.: 602620817
- auto: RRC 2door, RR 4,4
RRC 2 door, RR L322 4.4 V8 JAG
- David S.
- auto: RRC 2door, Disco2
- Kontaktovat uživatele:
viděl jsem to jen na RR Sport - g4
- Přílohy
-
- SNORKEL RR SPORT.jpg (96.69 KiB) Zobrazeno 1234 x
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
je úplne vylúčené aby sa dal prispôsobiť z DIII?
LubošM zasa vyrába také kostičky na DIII ktoré trvalo zdvihnú podvozok, takže v off móde je ešte vyšší. Na L322 je to možno to isté.
Schovaný navijak nie je ideálne riešenie a sám som už párkrát ocenil možnosť prístupu zhora (mám pevnostňák na DII v origo designe). Stálo to síce peniaze navyše, ale je to skrátka nutnosť. Naviják posúva možnosti auta úplne inde a hlavne je človek sebestačný ak si chce len tak zajazdiť a nemá s kým.
Chce to odolné pneu. BFG - AT alebo MT KM2. Pokial ide o naviják, prípadne pevnostný nárazník v origo looku tak by som skúsil osloviť eliota. Na DIII spravil pevnostňák na nerozoznanie od origo a keďže sám má L322 tak možno už niečo chystá.Libunda píše:Heh, já brodil 3x minulý týden. a už jsem v tom za 4 000
Ale...........
LubošM zasa vyrába také kostičky na DIII ktoré trvalo zdvihnú podvozok, takže v off móde je ešte vyšší. Na L322 je to možno to isté.
Schovaný navijak nie je ideálne riešenie a sám som už párkrát ocenil možnosť prístupu zhora (mám pevnostňák na DII v origo designe). Stálo to síce peniaze navyše, ale je to skrátka nutnosť. Naviják posúva možnosti auta úplne inde a hlavne je človek sebestačný ak si chce len tak zajazdiť a nemá s kým.
- Přílohy
-
- PA270074.JPG (53.45 KiB) Zobrazeno 1213 x
-
- mail.google.com.jpeg (5.38 KiB) Zobrazeno 1213 x
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Merlin: rozebereme to na střelnici..........