Freelander 2 búchanie asi kardanu
Moderátor: Safraporte
Freelander 2 búchanie asi kardanu
Ahoj, mám Freelander 2, mám na ňom najazdených 24000km, pár krát som bol aj v terene, ale max tak 100km dokopy. Párk krát dosť bahnitý, ťažký na záber. Je možné že kvôli tomu mi začal búchť kardan, alebo diferák, alebo niečo také? Môže to byť spôsobené jazdou, či skôr výrobnou vadou na záruku?
Re: Freelander 2 búchanie asi kardanu
To urcite nie,aby z terenu zacalo nieco buchat,ved to je terenak.Skor nejaka vyrobna vada - zrada.Navstiv znackovy servis,mas to v zaruke urcite a v "zabehu" takze sa nemas coho bat.Pokial si nejak mechanicky neposkodil nieco zospodu.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
Od spodu som to pozeral na rampe a nič nie je poškodené, skôr som mal strach či som ho nejak nepreťažil, alebo tak nejak:))
Dnes idem volať do LandRoveru a som zvedavý, dúfam že budú seriózne pristupovať, nie ako niektoré značky.
Dnes idem volať do LandRoveru a som zvedavý, dúfam že budú seriózne pristupovať, nie ako niektoré značky.
To auto by malo byt stavane na Afriku,tak ziadne zlutovanie ked je nove./I ked u nas mi cesty niekedy pripominaju Afriku./
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
Afrika či India, čakal som že aspoň 200 000 Km budem mať pokoj, ale čo už, skôr som zvedavý, ako sa budú vykrúcať v záručnom servise.
Zajtra ho idem zaviesť do NR, alebo BA, dovolať sa im nejde, tak im odovzdám proste auto a kľúče a starajte sa.
Dám potom vedieť ako to dopadlo.
Zajtra ho idem zaviesť do NR, alebo BA, dovolať sa im nejde, tak im odovzdám proste auto a kľúče a starajte sa.
Dám potom vedieť ako to dopadlo.
Ako to,ze nejde???? To su nejaki amateri! Ja chodim do Stupavy...teda iba 2x , ked som potreboval,a to je znackovy servis a bol som spokojny.Telefon je prvorady a ak maju zaujem,musia sa ozvat!
No už to mám za sebou. Nebol to našťastie kardan, len hadička, ktorá sa pri zábere pohla smerom ku kardanu a búchala a búchala. Upevnila sa a je po probléme.
Aspoň že tak......
Ale inak v origoš servise Land Rover, boli v pohode, len som musle natvrdo im to tam doniesť bez objednania, ale spravili čo mali.
Aspoň že tak......

Ale inak v origoš servise Land Rover, boli v pohode, len som musle natvrdo im to tam doniesť bez objednania, ale spravili čo mali.