Free 1 signalizace bezpečnostních pásů
Moderátor: Safraporte
Free 1 signalizace bezpečnostních pásů
Ví někdo jak je to se signalizací zapnutí bezp.pásů u Fí r.99? Z upínacího úchytu pásu vedou kabely směrem k palubní desce,ale nenašel jsem příslušnou pojistku a na palubní desce také nic nesvítí. Poraďte.
Naposledy upravil(a) Safraporte dne 05 zář 2011 23:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: úprava nadpisu
Důvod: úprava nadpisu
- ANDREAS
- auto: Freelander 1,8 99
- Kontaktovat uživatele:
Re: signalizace bezpečnostních pásů
Ahoj, samotného by mě to taky zajímalo, protože mi nepříjde, že bych na to měl kontrolku.
Land Rover Freelander 1.8 99 - hrošík
Život bez taškařic a veselých kousků je jako cestování bez hospod :-)
jestli se nepletu tak ty kablíky nejsou pro signalizaci zapnutých pásů ale pro SRS (předpínač bezpečnostních pásů ) ale možná máte jiný vybavení než já, tak jestli se vyjádří taky jiní abych náhodou neklamal 

- PatrikM
- tel.: 0911480494
- auto: FREE 2.0 ,D1(300tdi)
jarmik píše:jestli se nepletu tak ty kablíky nejsou pro signalizaci zapnutých pásů ale pro SRS (předpínač bezpečnostních pásů ) ale možná máte jiný vybavení než já, tak jestli se vyjádří taky jiní abych náhodou neklamal
Jarmik, já to mám tak isto ako vravíš tie kabliky sú pre SRS pasov - ja mam Free 2.0 TDi r.v. 98
Ex .FREELANDER 2.0Di-lift 2",nájazďak,Hella,nav.5000lb+blbosti navyše,
Discovery http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 30&t=20254" onclick="window.open(this.href);return false;
Discovery http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 30&t=20254" onclick="window.open(this.href);return false;
Předpínání pasů.Nevím že by starší Free měli signalizaci.
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
- ANDREAS
- auto: Freelander 1,8 99
- Kontaktovat uživatele:
Tak zase něco čemu nerozumím...
Co je to předpínaní pásů prosím? Díky

Land Rover Freelander 1.8 99 - hrošík
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Takovej pyrotechnickej udělátor, kterej bouchne těsně před tím, než bouchnou airbagy a utáhne to bezpečnostní pásy - přitáhne sponu pásů k podlaze - aby člověk zpod pásů nevyklouznul. Tužím že u Mercedesu jsem už zahlédl i elektrické.
Vypadá to jako válec a je to typicky pod sedadlem v místě upevnění spony bezpečnostního pásu.
Vypadá to jako válec a je to typicky pod sedadlem v místě upevnění spony bezpečnostního pásu.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Clovece,takto funguje u stihacky katapultaz. Najprv ta to pritiahne pyropatronou k sedacke , potom prekryt kabiny odleti a sup,uz letis jak raketa,35 g pretazenie......hubu az na kolenach...... 

LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
No vždyť jo, tady ale dostaneš do huby airbagem. A já se furt divím, že některé náhradní díly co kupuju do aut jsou od Lockheadu. Ti dělají i ty stíhačky. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo