Free 1 (2005) zatáčí ztuha
Moderátor: Safraporte
Free 1 (2005) zatáčí ztuha
Ahoj fríčkaři - poradte, mám Td 4 2005 najeto 90000km a klasika - při couvání na plnej rejd to jde ztuha, hodně ztuha. Nicméně vyměnil jsem visko (nový díl) a změna se nekoná. Auto se chová stejně. Mám obavu aby neodešly další komponenty (IRD,atd). Mám to auto měsíc a jsem z toho docela špatnej. Motor super. V servisu mi řekli, že to budou dělat gumy. Vzádu jsou nový zimáky a ve předu univerz. mírne sjeté. Nechce se mi tomuto tvrzení věřit. Poradte kdo můžete - dík Zdeněk 

Naposledy upravil(a) Safraporte dne 06 zář 2011 00:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: úprava nadpisu
Důvod: úprava nadpisu
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Re: freelander 2005
Pokud máš na každé nápravě jiné gumy, tak je pravděpodobné, že jejich obvod není stejný a mohlo by to tím klidně být. Všechna čtyři kola by měla mít obvod stejný, jinak se to pere a následně to může být příčina zkrácení životnosti agregátů.finger píše:Ahoj fríčkaři - poradte, mám Td 4 2005 najeto 90000km a klasika - při couvání na plnej rejd to jde ztuha, hodně ztuha. Nicméně vyměnil jsem visko (nový díl) a změna se nekoná. Auto se chová stejně. Mám obavu aby neodešly další komponenty (IRD,atd). Mám to auto měsíc a jsem z toho docela špatnej. Motor super. V servisu mi řekli, že to budou dělat gumy. Vzádu jsou nový zimáky a ve předu univerz. mírne sjeté. Nechce se mi tomuto tvrzení věřit. Poradte kdo můžete - dík Zdeněk
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
U všech 4 kolek platí nekompromisní pravidlo stejně velkých gum a to co ty máš nazuto je děs. Pokud jezdíš málo ( cca 10 000 km ročně) a ne do terénu jezdi jen na zimních ,jinak holt točit gumy a přehazovat je i na vzájem na nápravách U free se předek sjíždí o něco víc než zadek.
Pokud ti to jde z tuha zastav se u někoho kdo to dělá a musí se to posoudit a prolést. Vyjde ti tolevněji než agregáty.
Pokud ti to jde z tuha zastav se u někoho kdo to dělá a musí se to posoudit a prolést. Vyjde ti tolevněji než agregáty.
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.

Discovery3 2,7 TDV6 HSE, automat,