Telefonní seznam přes blatoucha

Classic, 1995, 2002, 2006, Sport
Odpovědět
Zpráva
Autor
Libunda
auto: L322 TDV8, L405 SC

Telefonní seznam přes blatoucha

#1 Příspěvek od Libunda » 10 říj 2011 18:25

Hojte hoši, mám telefon HTC a Androidem, dám ho spárovat přes blatoucha s rádie. Telefonovat můžu, sms posílat můžu, ale spárovat telefonní seznam mi nejde. Vlastně ani nevím jak na to. Někdo zkušenosti??

Tonny
auto: Def 110

Re: Telefonní seznam přes blatoucha

#2 Příspěvek od Tonny » 10 říj 2011 19:17

Libunda píše:Hojte hoši, mám telefon HTC a Androidem, dám ho spárovat přes blatoucha s rádie. Telefonovat můžu, sms posílat můžu, ale spárovat telefonní seznam mi nejde. Vlastně ani nevím jak na to. Někdo zkušenosti??
u mercedesu šéfa sem přepnul auto do nějakýho režimu přijmu vizitek a posílal sem tam jeden kontakt za druhým přes modrej zub ( je to pouze jednorázové, pozdější synchronizace tam není ) ... od auta za 2,5 mega bych čekal sofistikovanější software :angry třeba tam bude něco podobného... ale použil bych google ;-)
Def 110 ???, RR 3,6 TDV8, EX D2 TD5, EX Def 90 300TDi, EX Disco 300TDi
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054

Libunda
auto: L322 TDV8, L405 SC

Re: Telefonní seznam přes blatoucha

#3 Příspěvek od Libunda » 25 čer 2012 17:27

Zajel jsem do servisu, nechal nahrát nový firmware GSM jednotky a ejhle............ FUNGUJE.
Pokud s tím má někdo také problémy, tak ze zeptejte v servisu. Údajně bylo puštěno do oběhu několik variant GSM modulů, z nichž některé zlobili.
Některé jdou ale SW opravit.
Správně to má fungovat tak, že po připojení k BT po několika minutách by měl LR zažádat o možnost vstupu do vašeho seznamu v TEL. Pak už to jede.
Mimochodem, spárování je otázka chvilky, telefonovat se dá okamžitě, ale načtení seznamu trvá opravdu až několik dlouhým minut.

Vyřešeno.

Odpovědět