Carramba. Teď mi začlo auto hučivě pískat při rychlosti nad 100km/h. Čím jedu rychleji, tím víc. Podle servisu se se mnou loučí zadní diferenciál. Asi ano, protože jsem si uvědomil, že občas při rozjezdu nebo couvání cítím jemné škubnutí.
Cena nového diferáku je nepěkná. Nevíte někdo o někom, kdo dokáže dif. repasovat?
Zadní diferenciál D3
Moderátor: Miky_CZ
- jungle
- tel.: 608962933
- auto: Nyní žádný LR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadní diferenciál D3
Ahoj, já jsem diferenciál měnil nedavno a cena nebyla tak hrozná novej cca 16 tisíc (bez uzávěrky diferenciálu). Co jsem mluvil s pár lidma tak se dovnitř stejně nedaj koupit díly
tak nevim

- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Nový za 16000,-? To je nějaké podezřelé, oficiálně je to za tu cenu vyloučené, je to hluboko pod velkoobchodní nákup, za ty peníze si ho vemu hned!
Každopádně pokud je hluk přímo úměrný rychlosti bez ohledu na to, je li auto v tahu nebo brzdí motorem, tak to je jen ložisko a s tím by jsme se asi popasovali. Do přídavné převodovky se také nic nedodává a už je také umíme opravovat.
Každopádně pokud je hluk přímo úměrný rychlosti bez ohledu na to, je li auto v tahu nebo brzdí motorem, tak to je jen ložisko a s tím by jsme se asi popasovali. Do přídavné převodovky se také nic nedodává a už je také umíme opravovat.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
eliott píše: ..... tak to je jen ložisko a s tím by jsme se asi popasovali. Do přídavné převodovky se také nic nedodává a už je také umíme opravovat.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "