momentalne na predaj moj namilsi

http://auto.bazos.sk/inzerat/14316120/L ... fender.php" onclick="window.open(this.href);return false;
(su k nemu ja naslapy, ktore vsak nepasuju - su na novsi typ, predam aj osobitne)
andrej
Moderátor: stan
JJ taky jsem to tak udělal, že jsem vlastně auto koupil jí a přistoupila k tomu stejně jako ta tvoje. A je docela legrace ji pozorovat když leze do 2" vyzvedanýho defa bez stupaček v minisukni (měří asi 160)Rover píše:Moje dostala přiděleného Defa 110 (myslím tím, že jsem jí ho přidělil) na každodenní ježdění do práce a problém s tím nemá... naopak si libuje jak se cítí bezpečně a nikdo si na ní nic nedovoluje, narozdíl od doby kdy měla Golfa...
Mohla by si jenom zkusit mně nutit do toho abych něco prodal..., to bych jí dal...
Když pojede na svatbu Smartem tak pojede zase v autě jen ona a její šatysauna46 píše:tak ta moja jazdi smartom a vzdy ma odbije argumentom o spotrebe, pohodli a podobnych blbostiach
a vraj v svadobnych satoch by sa v nom umazala...no je toto svet
to je pekne foto Dano..kurnik, to by som fakt mal radsej predat zvysny vozovy park a nechat len DefaDanoDEF píše:... ukaz svojej drahej, že sa to da
Přesně, u mně taky!!!romski píše:sauna46 píše:ani to sem nechcem davat, no slubil som to zene
"Andrej , já ti řikám, jestli si toho Defa neprosadíš, tak si u mě mrtvej muž!"