překousané kabely od rozdělovače ke svíčkám
Moderátor: Safraporte
překousané kabely od rozdělovače ke svíčkám
Zdravím příznivce a prosím o pomoc formou schématu nebo fotografií. Potvora kuna mi rozkousala kabely od rozdělovače tak, že nevím, jak mám nové zapojit. Chtěl bych poprosit o fotku, vyfocenou tak, aby bylo vidět jak to správně zapojit. Je nutné sundat krycí lištu svíček, která je na dvouch šroubech. Nebo existuje nějaké schéma??? Díky za radu mnohokrát. Jo jedná se o motor 1,8i. Se z tý kuny pisnu..
Díky, Michal, Přeštice.

- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Re: překousané kabely od rozdělovače ke svíčkám
Koupil jsem si do osobáku nové víko rozdělovače a nový nějaký lepší kabely, asi za pětikilo. Po týdnu stání v práci jsem ty nový kabely měl rozkousaný. Tak jsem vyndal zas ty starý z popelnice a jezdím na ně
.
Ženě jsem do Reneulta dal pro jistotu takový to pískle, co prý je plaší. Předtím jsme měli sprej proti kunám od Wurthu a ten moc nefunguje.

Ženě jsem do Reneulta dal pro jistotu takový to pískle, co prý je plaší. Předtím jsme měli sprej proti kunám od Wurthu a ten moc nefunguje.
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
Ok, ale jak si věděl který kabel kam zapojit? Mě chybí 10 cm kabelů, tudíž nezjistím který kam patří =(
- bata
- tel.: 607 168 746
- auto: Freelander I + II
Obrazek rozdelovace + poradi zapalovani 1-3-4-2, vic jsem v Haynes manualu nenasel. Ale je tam videt kam ktery vede, tak bys to podle toho mel dat dohromady. Auto mam v garazi na druhy strane mestahifista píše:Ok, ale jak si věděl který kabel kam zapojit? Mě chybí 10 cm kabelů, tudíž nezjistím který kam patří =(

- Přílohy
-
- rozdelovac.jpg (83.92 KiB) Zobrazeno 5705 x
Land Rover Freelander 1.8 / 99, Freelander 2 HSE i6 3.2 / 2007
Děkuji mnohokrát. V po nebo út mi dojdou nové kabely, zkusím to poskládat a podělím se o výsledek. Zatím dík. Michal.
Přátelé, ještě mi chybí nápověda 2 a 3 válce kabelů. Nebo mám věřit tomu, co je na rozdělovači za číslíčka? Raději bych důvěřoval fotce =( Díky za pomoc.