Při běžné jízdě do 2500 otáček jede krásně i pak. Právě při tom opakovaném kickdownu to vytočí motor, dosáhne 3000 tisíc, třeba velmi líně i 4000 a protože motor nemá sílu, převodovka nepřeřadí na vyšší rychlostní stupeň, tak uberu plyn, převodovka přeřadí nahoru - na 2000 ot. a zase krásně zatáhne do tech 3000 a pak je zase strašně líný - jako bez turba.
Pokud to rozjedu na zařazenou jedničku (to mohu v klidu kontrolovat otáčky) do 4000 ot. a budu v kopci a nechám tam plný plyn - bude bez výkonu pomalu zpomalovat až třeba do 1500 otáček, takže ta hranice kdy to vypíná je při poklesu otáček daleko níže než při vzestupu.
Je to jasně patrná hranice, nebude to málo přívodu paliva, to by to netáhlo na 2000 ot .... nevím
V praxi by mě to vůbec nezlobilo, protože jezdím klidně, řadí lehce nad 2000 ot., vyjímečně do 3000 ot., při předjíždění to zvládne jeden manévr, pokud ale dám kickdown opakovaně - což nedávám, tak to nejede .... a nedávejte mi rady ať se otáčím celej, když hlavu už nevrátím

Přišel jsem na to při jízdní zkoušce po výměně žhavičů, kdy jsem demontoval a zas namontoval (tedy nemám namontovanou plastovou část) sání a vyměnil tu podtlakovou hadičku dole ze sání k čidlu na palivovém filtru viz foto.
Díky