Moderátor: Safraporte
ne nic tezkeho jen motorku ze sajdou cca 300 kg a disko je sice dobre ale starsi rocniky treba shnile a trosku vic papka ja to fakt potrebuji jen ba cestu do prace a 3 za rok odtahnout motorku a jet na chalupu tak mi to fricko prijde jako zlata stredni cestaHunter píše:Pokud s tim chces tahat tezsi prives, doporucuju to Disco. Free to samozrejme taky utahne, ale neni na to moc stavenej, hlavne spojka bida. A i to Disco je pohodlny na cety do prace.
dekuji za ochotu jen co se vyskytne nejake autiko dam vedet nejradeji bych koupil tady z fora ale moc jich tu neni alespon financne pro mne dostupne cca do 100tistagr píše:tak se ozvy na szněco zkusíme, když jen trochu budu stíhat
ja se nejak benzinu bojim jednou jsem jel pro syna do druziny a stalo tam frecko tak jsem pockal na majitele a tahal jsem znej rozumy samozrejmne auto prodaval plakal co donej nacpal a nemelo to konce a vrele mi doporucil ze v benzinu ne ale samozrejmne jsem mohl potkat cloveka ktery bude plyvat na disel ale disla chci ponevac vsechny auta co jsem mnel a mam jsou v dislu jsem na zvikli a nejvic vzpominam napeugota 405 1.9D neznicitelny nezmar kdyz jsem ho pujcil brachovi a ten ho utopil tak mnel 400 tisic a drandil za 5lOldman píše:škoda, být to benzín, měl bych auto na prodej
Tak já drandím neustále za desetdoubek píše:ja se nejak benzinu bojim jednou jsem jel pro syna do druziny a stalo tam frecko tak jsem pockal na majitele a tahal jsem znej rozumy samozrejmne auto prodaval plakal co donej nacpal a nemelo to konce a vrele mi doporucil ze v benzinu ne ale samozrejmne jsem mohl potkat cloveka ktery bude plyvat na disel ale disla chci ponevac vsechny auta co jsem mnel a mam jsou v dislu jsem na zvikli a nejvic vzpominam napeugota 405 1.9D neznicitelny nezmar kdyz jsem ho pujcil brachovi a ten ho utopil tak mnel 400 tisic a drandil za 5lOldman píše:škoda, být to benzín, měl bych auto na prodej
Dobry den,Krasty píše:Zdravim,
zalezi na tom jaky rok vyroby si chces poridit. Ja si poridil 98/99 2,0 Di. V technicaku se pise spotreba 6,7 l, ale pocitej tak minimalne s 8 litry. A taky pocitej s tim, ze pokud si koupis Freelandera, ktery se vyrabel v Cine, tak ti bude z kapsy tahat penize nejen za naftu....to byla prave bohuzel moje volba. Vsechno se dozvidam az po koupi. Kazdou chvili se tam neco podela...neni to nic extra (zatim), ale nejsem zvyklej furt opravovat sterace, svetla...proste elektriku.
Freelander I je hezky auto (ale pred barakem - to je dodatek od znameho automechanika).
Nabidl bych ti toho meho ke koupi, ale nechci byt hajzl....
Pribrzdovat samozrejme ano, ale nekde jsem tady nekolikrat vycetl, ze kdyz to nedokaze jet na volnobeh (naftak) na jedna nebo zpatecku pri plnem rejdu, tak ze je visco spojka uz na odpis. Je tomu tak?Oldman píše:Možná bych poopravil, že při plném rejdu to bude přibržďovat vždycky. Jestli ne, tak tam není u free kardan
tohle jsem tu nasel od dzordziho na jinem vlakne...kde nekomu pise jake motory se kam davali.... vsimni si toho textu te montaze motoru...Cina to sice neni, ale je to podobne...BeerRudolf píše:![]()
Freelander I se v Číně nikdy nevyráběl, buď bez obav
![]()
![]()
Krasty žvatlá ze spaní