Ale...
Problem c. 1
Nevim ale, jak to vyrobit s terminem. Alternativa c. 1 je posunout sraz nekdy do pulky srpna, pozitiva jsou delsi dny, patrne i vetsi pravdepodobnost dobreho pocasi, negativa jsou predevsim sraz LR v Anglii, kam nejspis Rover s Krytenem zmizi i pristi rok (a ja o tom take vazne uvazuju)

Ma nekdo nejake dalsi navrhy? Chtel bych ten termin rozhodnout co nejdriv, abychom si to vsichni mohli na zacatku roku 2008 vsichni zapsat do kalendare

Problem c. 2
Druhy problem je sezvani ucastniku. Letos se sjelo 8 aut vcetne toho meho. Vim o nasledujicich autech a jejich majitelich (pisu z pameti, tak doufam, ze nikoho, o kom vim, nevynecham):
- Series I 88" + 80" = Martin T
- Series I 80" = J. Ubl
- Series II 88" Regular (ex-Swiss Army) = ja
- Series IIA 88" Regular (ex-Swiss Army)= Rover
- Series IIA 88" STW = Rover
- Series II 109" FFR = Kryten
- Series IIA 88" Bug-Eye = Kryten
- Series IIB Forward Control = Kryten
- Series III Lightweight = Land Jirka
- Series III 109" Soft-Top = Land Jirka
- Series III Lightweight = Gobey
- Series III Lightweight = Jarda L.
- Series III 109" Ambulance = sam
- Series I 80" = eliott
- Series II 109" Ambulance = eliott
- Series III 109" Pick-Up = eliott
- Series III 88" Truck Cab = BigTwin Jirka
- Series IIA 88" Soft-Top = david disco td5
- Series IIA 88" Hard-Top = Neklan
Urcite se najde jeste spousta dalsich, ale tohle je asi tolik, kolik jsem dokazal vycist tady na foru nebo na strankach, na ktere se z fora odkazuje (pokud jsem to nekde zmotal, tak se omlouvam). Kdyby Kryten, Rover, Eliott a Land Jirka dokazali sehnat dalsi ridice (a vycet jejich sbirek nemusi byt nutne uplny - a patrne neni), mohli bychom dat dohromady vic jak dvojnasobek aut oproti letosnimu rocniku. Budu rad, pokud se prihlasi jeste dalsi, at uz pres forum nebo jinak

Kazdopadne budu rad, kdyz se vyjadrite jak k terminu, tak i k moznosti sezvat co nejvic aut