Jako nováček jsem se zúčastnil 6. srazu u Jihlavys Disco 4.
Ježdění super. Příjemné překvapení, že i s erárními univerzálními gumami z tovární prvomontáže se to nikde nezahrabalo...
Ovšem pak to mytí byl trochu boj.
Protože rosničky naslibovaly v televizi déšť a celou cestu zpět bylo sucho a tedy se přírodní myčka nekonala.
Máte někdo tip, kde by se v Brně dalo mýt na rampě? Aby se člověk dostal pod auto a opravdu pořádně stáhnul wapkou bláto a podobně?
Normálně všechna svá auta myju na wapce ve dvoře areálu u Svatopetrské naproti výzkumáku, kde se na Svatopetrskou napojuje Dornych.
Ale pod auto se tam člověk nemá jak dostat. CHtělo by to rampu.
Má někdo z ostřílených LR jezdců nějaký dobrý tip?
Předem díky za příspěvky.
mytí, hlavně spodku, v Brně
Moderátor: Miky_CZ
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
Re: mytí, hlavně spodku, v Brně
Ahoj Jerry, tak Te vitam i tady u nas na foru
)) Jsem rad, ze se Jihlava libila.
s mytim spodku to resim tady v praze tak, ze idelani jsou komunalni sluzby, tam co myjou kukavozy, tak urcite neco takoveho bude i v Brne

s mytim spodku to resim tady v praze tak, ze idelani jsou komunalni sluzby, tam co myjou kukavozy, tak urcite neco takoveho bude i v Brne

http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
Kdyz budes chtit, tak tady ( http://www.mapy.cz/#x=16.620447&y=49.179827&z=17 ) se da umyt motor, ale podvozek v Brne nevim. Ja to pokazde nejak prostouram wapkou kam dosahnu.
Podvozek se dá umýt v Boskovicí GPS: 49°29'3.983"N, 16°38'30.955"E Je to v areálu firmy BODOS a je tam rampa snad 1,8 m vysoká a maj parní wapku.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
-
- tel.: 777817853
- auto: Discovery 4 a 1
Pánové, díky za tipy. nějakou dobu jsem byl mimo. Ten dvůr, co doporučuje Majkro, ten znám, to je to kam chodím. Do Boskovic, jak doporučuje Habakuk, to mám z Brna krapet z ruky, takže ještě zkusím popátrat na těch nějakých komunálních službách, jak nadhodil Low. Po návratu z Norska, kam se za chvíli chystáme od Něměcka po Finsko a Pobaltí to budu muset jistě zase řešit, tak pak dám vědět, zda jsem objevil nějaký "tajný" tip přímo zde v Brně.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Nevím to určitě,ale skusil bych Černovice - kde myli nebo myjou náklaďáky ( areal bývalých Průmyslových staveb nebo ČSAD na Hájecké ....už jsem tam kdysi byl s náklaďákem,ale ta paměť
)
p.s. Prostě někde u stavebních nebo úklidových firem .

p.s. Prostě někde u stavebních nebo úklidových firem .
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
-
Zkus dokonalykary.cz, já to po nich nikdy nechtěl, ale eli by to zvládnout vklidu