Defender 2007
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Defender 2007
Defender vyjede v příštím roce s úpravami, které umožní pokračování výroby minimálně do roku 2010.
Land Rover se rozhodl prodloužit výrobu Defenderu do roku 2010, což si vyžádá úpravy s ohledem na legislativní normy, zejména v oblasti emisí a nárazových testů. Podrobnosti budou oznámeny v průběhu letošního roku, v prodeji se omlazený Defender objeví na jaře 2007.
Land Rover se rozhodl prodloužit výrobu Defenderu do roku 2010, což si vyžádá úpravy s ohledem na legislativní normy, zejména v oblasti emisí a nárazových testů. Podrobnosti budou oznámeny v průběhu letošního roku, v prodeji se omlazený Defender objeví na jaře 2007.
- Admin
- Admin fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak a je to tady!
Dneska dorazili první fotky a informace o inovovaném Defenderu.
Pochopitelně v Angličtině
Nový 16 ventilový motor o objemu 2.4 litru s common rail vstřikováním paliva 122 PS (90kW), šestirychlostní převodovka, nový interiér.
Z venčí je to skoro stejný Defík kromě kapoty kde chybí prolis a narostla "boule" a ventilačních klapek, ty jaksi už nejsou. Pouze prolis naznačuje že tam kdysi klapky byly.
fotkynahraju zítra,
Dneska dorazili první fotky a informace o inovovaném Defenderu.

Nový 16 ventilový motor o objemu 2.4 litru s common rail vstřikováním paliva 122 PS (90kW), šestirychlostní převodovka, nový interiér.
Z venčí je to skoro stejný Defík kromě kapoty kde chybí prolis a narostla "boule" a ventilačních klapek, ty jaksi už nejsou. Pouze prolis naznačuje že tam kdysi klapky byly.
fotkynahraju zítra,

- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Ty krasne klapky, ktere jsem poprve videl na rodicovskem Moskvich 412 a ty budiky ...no, no. Ta boule na kapote mi vubec nevadi.Admin píše:Tak a je to tady!
Dneska dorazili první fotky a informace o inovovaném Defenderu.Pochopitelně v Angličtině
![]()
fotkynahraju zítra,
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
- OC
- Kontaktovat uživatele:
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Dik za info asi nekoho nakopu do zadnice.....Admin píše:Novej Defík nejezdí ani po Anglii, natož v Polsku.DanoDEF píše:
auta nebo fotky ??? v Polsku sme ho uz videli....
Jen pro tvou informaci, v Aglii a ve Španělsku se začíná prodávat nový Freelander.
Freelander to myslis to auto pre manzelky na nakupy do TESCO....
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- Admin
- Admin fóra
- Kontaktovat uživatele:
Doufám, že to bude alepoň kanadouDik za info asi nekoho nakopu do zadnice.....

Tak nějak. Když už může jezdit bába na nákupy do Plusu se Subaru STi a malým svištěm rozvaleným na zadní kožený sedačce, tak potom i tím FreelanderemFreelander to myslis to auto pre manzelky na nakupy do TESCO....

Kam ten svět spěje

- erik
- Kontaktovat uživatele:
V Polsku ? Tam snad TOMCAT. Ale to je uplne jina liga..http://www.lr.pl/DanoDEF píše:auta nebo fotky ??? v Polsku sme ho uz videli....Admin píše:Jéjej fotečky ještě nejsouteda ADMINE styď se!!
![]()
Do pátka je tady máte. Nějak jsem pozapoměl, asi moc práce
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Eriku Tomcat musis vydiet na vlastne oci.....je ich niekolko modifikacii ten co je nafoteny na stranke bol taka prva lastovicka od tej doby ich bolo vyrobenych niekolko kusov ci uz s alebo bez reduktorov.erik píše:V Polsku ? Tam snad TOMCAT. Ale to je uplne jina liga..http://www.lr.pl/DanoDEF píše: auta nebo fotky ??? v Polsku sme ho uz videli....
- erik
- Kontaktovat uživatele:
Rad ho uvidim, ale kde? Mozno by si ho dal postavit Lubos. Ten rozmysla,ze po 300 ke daco originalne. No, moselo by tam byt aj spanie a nie karbonat na pneu a naradie...DanoDEF píše:Eriku Tomcat musis vydiet na vlastne oci.....je ich niekolko modifikacii ten co je nafoteny na stranke bol taka prva lastovicka od tej doby ich bolo vyrobenych niekolko kusov ci uz s alebo bez reduktorov.erik píše: V Polsku ? Tam snad TOMCAT. Ale to je uplne jina liga..http://www.lr.pl/
Dohodneme nejaky vylet a mozme ist pozriet.erik píše:Rad ho uvidim, ale kde? Mozno by si ho dal postavit Lubos. Ten rozmysla,ze po 300 ke daco originalne. No, moselo by tam byt aj spanie a nie karbonat na pneu a naradie...DanoDEF píše: Eriku Tomcat musis vydiet na vlastne oci.....je ich niekolko modifikacii ten co je nafoteny na stranke bol taka prva lastovicka od tej doby ich bolo vyrobenych niekolko kusov ci uz s alebo bez reduktorov.
No nemusi si dat urobit Tomcat. Moze upravit Defa o reduktory....
DanoDEF píše:Dik za info asi nekoho nakopu do zadnice.....Admin píše: Novej Defík nejezdí ani po Anglii, natož v Polsku.
Jen pro tvou informaci, v Aglii a ve Španělsku se začíná prodávat nový Freelander.
Nehaňte mi Freelandera! Zatím jsem s ním vyjel vše, co jsem jezdil předtím s Mercedeskou G.
Tak to si toho vela s Geckom nenajazdil .....De Lite píše:DanoDEF píše: Dik za info asi nekoho nakopu do zadnice.....
Nehaňte mi Freelandera! Zatím jsem s ním vyjel vše, co jsem jezdil předtím s Mercedeskou G.

Jelikož docela potřebuji ke svému životu auto do terenu, tak jako první vůz jsem si koupil ojetý Mercedes krátkou verzi G v benzínu. Vynikající auto, až na obrovskou spotřebu a extra drahé ND. S tím Gečkem jsem jezdil cca rok. Pak jsem si koupil vůz Kia Sportage. Na to jaký jsem k tomu nejen já měl despekt, tak svoji úlohu plnila perfektně. Nízké provozní náklady, nikdy nezklamala, vše OK. No a pak jsem si koupil Freelandera TD4. A jsem s tím maximálně spokojen. Ze začátku jsem měl určité zábrany vyvádět s ním takové kousky jako s předchozími vozy ( spíše však s ohledem na to, že to byl můj nejdražší vůz, který jsem koupil a s ohledem na jeho novost ), postupně jsem se však toho nebál a postupem času jsem i Freelandera protáhnul těmi místy, kde jsem jezdil s předchozími vozy. A projel. Jedinou "úpravu" na Freelanderu mám a to jsou větší pneu 225/75/16. Samozřejmě nějaké extremy v kamenolomu apod. s tím nejezdím.
Ta tři auta se nedají vůbec porovnávat, pokud ti stačí Freelander je vše OK, ale G zvládne jistě nejvícDe Lite píše:Jelikož docela potřebuji ke svému životu auto do terenu, tak jako první vůz jsem si koupil ojetý Mercedes krátkou verzi G v benzínu. Vynikající auto, až na obrovskou spotřebu a extra drahé ND. S tím Gečkem jsem jezdil cca rok. Pak jsem si koupil vůz Kia Sportage. Na to jaký jsem k tomu nejen já měl despekt, tak svoji úlohu plnila perfektně. Nízké provozní náklady, nikdy nezklamala, vše OK. No a pak jsem si koupil Freelandera TD4. A jsem s tím maximálně spokojen. Ze začátku jsem měl určité zábrany vyvádět s ním takové kousky jako s předchozími vozy ( spíše však s ohledem na to, že to byl můj nejdražší vůz, který jsem koupil a s ohledem na jeho novost ), postupně jsem se však toho nebál a postupem času jsem i Freelandera protáhnul těmi místy, kde jsem jezdil s předchozími vozy. A projel. Jedinou "úpravu" na Freelanderu mám a to jsou větší pneu 225/75/16. Samozřejmě nějaké extremy v kamenolomu apod. s tím nejezdím.