Vypínače
Moderátor: Miky_CZ
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Vypínače
Dají se někde sehnat ty malé žárovičky, co osvětlují vypínače na Land Roverech?
Re: Vypínače
mne na Defe prestalo svietit podsvietenie na vypinaci vystraznych smeroviek... a vraj nie iba cely vypinac... tak som tam supol cervenu vysokosvietiacu LEDLand Jirka píše:Dají se někde sehnat ty malé žárovičky, co osvětlují vypínače na Land Roverech?
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
Re: Vypínače
treba admin by mohl mit...jinak se to samo da vyresit ledkou....Land Jirka píše:Dají se někde sehnat ty malé žárovičky, co osvětlují vypínače na Land Roverech?
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
Jen to nesmí dopadnout jako u mě.Taky jsem sháněl jednu malou žárovičku, donesl jsem vzor a po týdnu jsem se zastavil a řekli mi, že ji bohužel neumí sehnat, no tak mi ji vraťte zeptám se jinde.Asi po desetiminutovém hledání mi oznámili, že tak malá žárovečka se snadno ztratí.Tak nemám ani jednuJan Kucera píše:maj je v kazdym lepcim obchodě s autopotrebama,ale je lepsi vypreparovat jeden kus na ukazku,je jich asi 3 rozměry,je to takova ta jen zarovka bez patice a lezou z ni dva zahnuty fousky

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
vim ze je maji u jedny pumpy v Tabore...
protoze pan majitel byl puvodne autoelektrika tak to tam nabizi...

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem je sehnal u borce co opravuje televize a vrtá se i v elektronice aut. Chtěl 15kč/kus.
- Přílohy
-
- Snímek.jpg
- (102.86 KiB) Staženo 787 x