klouže spojka?
Moderátor: Miky_CZ
- macronera
- tel.: 775651798
- auto: DISCOVERY II,IV
- Kontaktovat uživatele:
klouže spojka?
discovery II TD5 - při přidání plynu v 1800 otáčkách táhne tak do 2 tis pak vyletí otáčky na 2200 a klesnou na cca 2100 a pak táhne dál - kde mám hledat chybu? díky za rady
roubená chalupa v Krkonoších,posezení u kachlových kamen, sjezdovka s večerním lyžováním, Rodinné,skupinové a individuální rekreace http://www.ChalupaOrlice.cz , www.DoKrkonos.com
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: klouže spojka?
Ve spojce? Koukni na zadek motoru, jestli ti neteče olej z víka ventilů dolů - přímo na spojku.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- macronera
- Kontaktovat uživatele:
mrknu na to. ted večer na to nebylo vidět ale taky mě to napadlo
roubená chalupa v Krkonoších,posezení u kachlových kamen, sjezdovka s večerním lyžováním, Rodinné,skupinové a individuální rekreace http://www.ChalupaOrlice.cz , www.DoKrkonos.com
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Ono tam moc vidět není - je potřeba tam doopravdy strčit ruku. Teda pokud klouže, protože je to zaolejované, tak tohle může být místo, které by člověka moc nenapadlo, protože tam není vidět. Já jsem dal spojce pokouřit v Albánii - mám dojem že začíná cukat, tak jsem zvědavej, jak se to vyvine. Ale vzhledem ke stáří auta se něco dá očekávat.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Tak to budu muset taky prohlídnout až budu dělat spojku snad už konečne o víkendu. Když sundám kryt motoru taky mě to těsnění rosí.
Vím,že jsem tady chvíli,ale nešlo by tohle téma přiřadit k tomu co je o 5 řádků níž Motor,spojka,převodovka Td5 ?
Bylo by to pěkně pohromadě ono to hledání je tu někdy dost náročný
Vím,že jsem tady chvíli,ale nešlo by tohle téma přiřadit k tomu co je o 5 řádků níž Motor,spojka,převodovka Td5 ?
Bylo by to pěkně pohromadě ono to hledání je tu někdy dost náročný

Může ten problém být stejný i u D.I?
Zničehonic to začalo taky a není to vždy...
Zničehonic to začalo taky a není to vždy...
Discovery je životní styl.
- macronera
- Kontaktovat uživatele:
včera jsem vyměnil spodní pracovní válec a je po problému. tekla skrz něj kapalina na lamelu a pak to klouzalo