schema elektriky disco I
Moderátor: Miky_CZ
schema elektriky disco I
nemáte někdo schema elektriky,hlavně světla na disco I 300 TD ? nemůžu najít odkud mě má jít proud do spinače světel,mají tam jít dva a mě jde jen na tlumený dálkový,ale odkud má jít do obrysovek nemůžu najít. Zatím jsem to proklemoval abych moh jezdit,ale jak bude líp tak bych to chtěl nějak odhalit
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Re: schema elektriky disco I
Zapojeni je v RAVE. http://www.ulozto.cz/xHYi94g/rave03-iso" onclick="window.open(this.href);return false;
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
díkas,stáhnu a pokoumu 

něco jsem tam objevil,ale nejsem z toho auta nijak moudrej,nejdřív nešli jen obrysovky a palubovka a teď už nerosvítím vůbec nic. Nevíte někdo odkud je vedenej hlavní proud do přepínače světel? Vedou tam dve,jeden slabej na parkovačky a druhej silnej na ostatní světla,do toho slabího mě nešel hnedle od začátku,tak jsem prozatím vytvořil klemu k tomu tlustýmu,ale do něj už nejde po měsíci taky nic a nemůžu oběvit odkud je ten hlavní přívod do přepinače světel taženej. Za každou radu dík