Moderátor: Miky_CZ
Mám stribrnou metalizu D3, blansko je to na toběDiscovery1 píše:Ahoj všem. Potřebuji se zeptat, zda-li někdo nemá možnost domluvit zapůjčení 2x LR Discovery III nebo IV. Nejlépe v bílé a černé barvě. Potřeboval bych je prosebe na svatbuJednalo by se pouze o pár hodin jen na obřad a focení. Díval jsem se po půjčovnách aut, ale tam nemají
Nejlépe někde tady z okolí Prostějov, Brno, Olomouc, Zlín. Díky
Vím, že jsem náročnej, ale na svoje nemám
Miky_CZ píše:ale cyril ma i DIV
A co takle "Zebru" - to by byl stajling ,akorát by trochu zaváněl podvozek,jestli si ho Miloši neumylMiloš II píše:Skus Cyrila.....ten ti dá dohromady celou svatební kolonu![]()
MIloš II
Tím spíš bys měl poslechnout StavroseDiscovery1 píše:Ďedci by nebyli špatní, ale moje drahá polovička chce III nebo IVasi bych si to měl ještě rozmyslet
eliott píše:Tím spíš bys měl poslechnout StavroseDiscovery1 píše:Ďedci by nebyli špatní, ale moje drahá polovička chce III nebo IVasi bych si to měl ještě rozmyslet
. Můj bílý L322 odjel asi 3 nebo 4 svatby
Honzan píše:nevim jestli tam mroz nema dovolenou a neni nekde odjety, poslu mu pripominku, ze ma sz...
Neříej mi že když zajdes do Prvniho Lr autosalonu že ti nevyhovíDiscovery1 píše:Honzan píše:nevim jestli tam mroz nema dovolenou a neni nekde odjety, poslu mu pripominku, ze ma sz...
ne ne ten je pryč psal mi to už dávno a vizos taky nic
škoda že nejsi bliž, LR sice asi zařidit neumím, ale určo by sis vybral něco lepšího.Discovery1 píše:To jsem si taky myslel, ale nejsou zrovna moc ochotní