Mám sedmimístnou verzi Discovery a kvůli místu v kufru jsem vyhodil levou zadní sedačku. Nyní přemýšlím jak dodělat originální kapsu do levého zadního tapecírungu. Tenhle můj původní na levo není nijak prohnutý, jako ten na pravo. Nevíte z jakého důvodu? Není za ním něco důležitého?
Jak je to u verze s kapsama? Jsou obě kapsy stejné? Nebo je ta levá nějak menší. (Pravá zadní sedačka je totiž schovaná ve stěně, ale ta levá normálně zasahovala do úložného prostoru.) Není tam žádný výklenek, do kterého bych skládací sedačku nebo kapsu zapasoval. Pujde celý ten boční plast vymněnit i s kapsou? Pokud ho tedy někde seženu...
Lze dodělat kapsu do kufru?
Moderátor: Miky_CZ
Lze dodělat kapsu do kufru?
Disco mi zachránilo život
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Myslím, že za těma kapsama není nic. Jestli máš šedý interiér tak tu kapsu tam asi mám. Mám tam i černý tapec na kapsu, ale ta kapsa už je prodaná. Jedině to potom přestříkat barvou na plasty. Ta drží fakt dobře, mám to vyzkoušené. Karel
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
-
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
Tak toto som absolvoval.
Ale, ja som mal obe sedacky zapasovane do tapaciru. Lavu som vyhodil, zohnal som z buracky čelo a viko tej kapsy a asi siestimi samorezkami domontoval, vsetko sedi, samozrejme, ze musis ten tapacir najprv vybrat, co obnasa vybrat najprv ten nad dverami vzadu (okolo opierok hlavy), potom ten okolo okna nad sedackou a az potom ten spodny okolo sedacky. To, ze to namas premackle dovnutra znamena, ze musis zohnat ten cely tapacir co to premackle ma, ale predtym by som sa pozrel za ten tvoj co tam mas, lebo ma vobec nic nenapada naco by to bolo takto riesene ani som to nikdy nevidel. Ak tam nemas nic (co by bolo cudne), tak ho prehodis za ten druhy s kapsou a je to. Zabava cca na 3 hodiny.
Ale, ja som mal obe sedacky zapasovane do tapaciru. Lavu som vyhodil, zohnal som z buracky čelo a viko tej kapsy a asi siestimi samorezkami domontoval, vsetko sedi, samozrejme, ze musis ten tapacir najprv vybrat, co obnasa vybrat najprv ten nad dverami vzadu (okolo opierok hlavy), potom ten okolo okna nad sedackou a az potom ten spodny okolo sedacky. To, ze to namas premackle dovnutra znamena, ze musis zohnat ten cely tapacir co to premackle ma, ale predtym by som sa pozrel za ten tvoj co tam mas, lebo ma vobec nic nenapada naco by to bolo takto riesene ani som to nikdy nevidel. Ak tam nemas nic (co by bolo cudne), tak ho prehodis za ten druhy s kapsou a je to. Zabava cca na 3 hodiny.
Bronz LR Disco 4 TDV6 2012 - Mama's Street Fighter
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2