originál autorádio land rover freelander 2004
Moderátor: Safraporte
-
- auto: free2004
- Kontaktovat uživatele:
originál autorádio land rover freelander 2004
Ahoj lidi. Nemáte někdo origo autorádio do freelendra na prodej. Je to s cd měničem uvnitř rádia. Pozná se to podle tlačítka na vysunutí cd - je půlené a na druhé polovičce je napsáno load. Nebo neznáte někdo kdoby to opravoval? Nejde tam dát cd a na displeji je prvně ( no disc ) bez disku a následně tam skočí kod cd error 3.
- Jirka I
- auto: Freelander TD4 2005
- Kontaktovat uživatele:
Re: originál autorádio land rover freelander 2004
Nemáš tam uvnitř zaseklý cédéčko ? Mě se to stalo taky, odpojil jsem rádio od elektriky, cd vyjelo a bylo opraveno.
Freelander TD4, r.v.2005
pokkar píše:Ahoj lidi. Nemáte někdo origo autorádio do freelendra na prodej. Je to s cd měničem uvnitř rádia. Pozná se to podle tlačítka na vysunutí cd - je půlené a na druhé polovičce je napsáno load. Nebo neznáte někdo kdoby to opravoval? Nejde tam dát cd a na displeji je prvně ( no disc ) bez disku a následně tam skočí kod cd error 3.
Mám ho na prodej.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj lidi. Cédéčko není zaseklé, je to prázdné. Pravděpodobně poškozené nějaké soukolí ve vnitř, pro spuštení mechanismu. Také jsem to zkoušel odpojit a zapojit. Samozřejmě děkuji za odpovědi.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Dost rádií s CD mechanikama jsem opravil pouhým vyčištěním snímací optiky od prachu - typická závada byla, že po delším nepoužívání nenašly CDčko.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejde tam ani zasunout - mechanika nespustí sběr CD. Ptal jsem se u nás opraváře elektoniky, říkal že se na to podívá, tak to později jak budu mít čas to vydělám, což není tak naštěstí hrozný. 

- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nenašel jsem jinde, tak píšu sem. Jak jste na tom s kvalitou příjmu FM? Já měl jedno Free, rušení docela velký, teď mám jiné a FM to samé.. Prostě to občas šumí a tak. Máte to taky tak? Případně jak to zlepšit?
Free Td4 2004 HSE automat
- Radek Lichnovský
- auto: Freelander 1
Předpokladejme, že je autorádio dobré..., začal bych od antenního konektoru, už jsem viděl použití špatného konektoru, nebylo zapojené odrušení kabelu, dále jestli tam vůbec máš anténní předzesilovač, buď hned za rádiem https://www.ahifi.cz/antenni-zesilovac- ... o-iso.html, nebo může být součástí střešní antény a pokud tam je, jestli je vůbec dobře zapojený, pokud je vše v pořádku nakonec bych šel po střešní anténě, přešroubovat prut, nebo výměna za novou.Ahoj, nenašel jsem jinde, tak píšu sem. Jak jste na tom s kvalitou příjmu FM? Já měl jedno Free, rušení docela velký, teď mám jiné a FM to samé.. Prostě to občas šumí a tak. Máte to taky tak? Případně jak to zlepšit?
Vždycky sem si myslel, že alkohol není zdravý,....... je zdravý :D :D
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Ten zesilovač u antény není. Ale dělalo to i moje minulý auto tak nevím.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Free Td4 2004 HSE automat
možná bych se na origo vykašlal a normálně tam dal klasické 2din rádio https://www.2din.cz/2din-autoradia/ + nějakej ten rámeček a bdue to lepší.. kor když ty kenwoody, alpine, sony apod zahrajou i lépe hudbu v autě