tlumič řízení
Moderátor: Miky_CZ
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
tlumič řízení
Máte někdo zkušenosti s tlumičem řízení
http://land-rover.eliott.in/cz/e-shop/2 ... c6009.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nebo je nejlepší to neřešit a koupit origo.
http://land-rover.eliott.in/cz/e-shop/2 ... c6009.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nebo je nejlepší to neřešit a koupit origo.
Re: tlumič řízení
No origo bude možná dražší. Ale jinak bych řekl, že s ohledem na velikosti kol, které se na disco vejdou nemá moc význam se silnějším tlumičem zaobírat, smysl to má až tak nad rozměr 33/12,5/xx MT
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
- Radek J1
- auto: LR Discovery 1
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsem měl namontován orig. tlumič docházelo při rychlejší jízde po vlnkách k slabému kmitání volantu, po montáži kvalitnějšího tlumiče vše bez problémů, doporučuji.
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
a jakej jsi teda koupil?Radek J1 píše:Pokud jsem měl namontován orig. tlumič docházelo při rychlejší jízde po vlnkách k slabému kmitání volantu, po montáži kvalitnějšího tlumiče vše bez problémů, doporučuji.
- soson
- tel.: +421905917322
- auto: DI 200 TDI
Ahoj chlapi. Z vlastnej skusenosti vrelo odporucam len a len kvapalinovy tlmic riadenia. Pri pouzivani plynoveho v kombinacii s korekcnymi ramenami po lifte sa mi pri rychlejsom prejazde prejazde vln na ceste rozkmitali kolesa neskutocnym stylom az po volant. Sposoboval to protitlak plynovej komory tlmica. Po montazi obycajneho kvapalinoveho auto slape ako gula, aj ked v niektorych rychlych zakrutach male chvenie citim. Osobne si myslim, ze cellular bude robit to iste, len protitlak nerobi plyn, ale nejaka hubka.
Vsetky veci su odpozorovane subjektivne, nechcem sa nikoho dotknut a nerucim za spravanie sa cudzich upgradovanych vozidiel...
Vsetky veci su odpozorovane subjektivne, nechcem sa nikoho dotknut a nerucim za spravanie sa cudzich upgradovanych vozidiel...
DI, 250 TDI, proste improvizacia za jazdy...
Po jarním přezutí zimáků 30“ za 32“ MT mě v zatáčce kolem 70km/hod docela kopou kola do volantu. Kola jsou vyvážena tlumič řízení je asi původní tedy 200t km. Blbé je, že pro DII není výběr tlumičů zrovna kdoví jak široký proto se dotazuji co za tlumiče dáváte?
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
-
- auto: LR Discovery 300
- Kontaktovat uživatele:
Já ho mám na třístovce a jsem spokojený..doporučuji..
- PatrikM
- tel.: 0911480494
- auto: FREE 2.0 ,D1(300tdi)
tak tak samotny plynový tlmič ako píše soson mi tiež sposoboval otrasy ... potom som dal k nemu druhý plynový tak to bolo už ok .... ale po roku mi plyn vyfučal alebo čo tak som objednal tieto supergazy najprv som dal jeden bol to fajn pretože mi volant vracal do nul. polohy ale neskor som dal na vačše pneu tak tam som zmenu pocitil nedržal akoby by si predstavoval tak išiel druhy k nemu a je to fajn mám ich od leta a zatial fungujú ... 

Ex .FREELANDER 2.0Di-lift 2",nájazďak,Hella,nav.5000lb+blbosti navyše,
Discovery http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 30&t=20254" onclick="window.open(this.href);return false;
Discovery http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 30&t=20254" onclick="window.open(this.href);return false;
- discovery1liptov
- tel.: +421 911 156 390
- auto: Land Rover Defender
Ahoj te hosi nemate nahodou tlmic riadenia?
Když to nějak shrnu. Tovární ok, ale na narevnostech občas neutlumí velká kola. Plyno kapalinový funguje, ale má krátkou životnost. Supergas pro MT 32" bez problémů. Je to tak?
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy