Kola z BMW na Discovery 3
Moderátor: Miky_CZ
Kola z BMW na Discovery 3
Ahoj, máte někdo zkušenosti s použitím kol z BMW na LR?? Rozměrově to odpovídá 5x120 a 72,5 díra. Jenže Disco nemá šrou, ale matky a navíc ten rozměr je úplně jinej (z LR jsou mnohem větší). Tak se chci zeptat jestli to už někdo zkoušel než to sundám a zkusím nebo budu první?
Díky za info

-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kola z BMW na Discovery 3
Já jo, na DIII, měl jsem tam X5kové, mají hodně mínusové ET a není to pěkný, kola jsou strašně venku.MiguelF píše:Ahoj, máte někdo zkušenosti s použitím kol z BMW na LR?? Rozměrově to odpovídá 5x120 a 72,5 díra. Jenže Disco nemá šrou, ale matky a navíc ten rozměr je úplně jinej (z LR jsou mnohem větší). Tak se chci zeptat jestli to už někdo zkoušel než to sundám a zkusím nebo budu první?Díky za info
L.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
ja mam z M6 a ET 38, takze by snad talik vylejzat nemeli. Matice jsi na to koupil jake?
Měla jsem je na DII, bohužel moc velké (byly to dvacítky od bývalého majitele), takže musely dolů, ale byly krásné a autu moc slušely, toť ženský dojem
. Mimochodem, stále je mám a jsou na prodej, leštěné pětiparsky za 10.000,-
. To jen kdyby je někdo chtěl.

Paradox: Život je záhada, ani se ho nesnaž pochopit.
Humor: Měj smysl pro humor, směj se sám sobě, je to síla nade všechny.
Změna: Nikdy nic nezůstane stejné.
Dan Millman
Dan Millman
- Balú
- tel.: +421903775011
- auto: LR DII 2003
ja ich mám na D II su to ale 16tky 7J ET 20 kolo vyhnali von o 3,7 cm čo je super no hlavne bez podložky ,dal som si len vytočiť z teflonu medzikus lebo LR DII ma osadenie 70mm a BMW 72,6mm a kupil kryté matky M14 so stúpaním 1,5mm ,prišiel som k nim skoro zadarmo a super, teda podľa mňa...aj keď som myslel,že dostanú po ušoch v terene,ale prekonali moje očakávania.(origo LR s 3centimetrovymi podložkami zostanú na zimu) 

-
- tel.: 724290591
- auto: LR Discovery 2
- Kontaktovat uživatele:
Já mám na mojí D2 kola z X5 a jsou ok, akorát jsem si musel sehnat jiné matky
OK, dík za rady. Ja uz mam kola doma a teď sháním ty matky
tak snad bude vše OK a kola budou slušet :-D

Dej sem fotku těch kolVěrka píše:Měla jsem je na DII, bohužel moc velké (byly to dvacítky od bývalého majitele), takže musely dolů, ale byly krásné a autu moc slušely, toť ženský dojem. Mimochodem, stále je mám a jsou na prodej, leštěné pětiparsky za 10.000,-

- Mike III
- tel.: +420777251521
- auto: DIII, L322
- Kontaktovat uživatele:
já je mám v avataru, je dezent O
důležitý je aby matky držely aspoň za 6 závitů. Já tam mám dlouhý s vnitřním šestihranem
důležitý je aby matky držely aspoň za 6 závitů. Já tam mám dlouhý s vnitřním šestihranem
...též jsem měl na DII plechy BMW3..vypadají dobře, lezou ven asi o 1cm oproti origo LR...teď jsou na prodej
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
Můžeš mi poradit, který máš a kde je mám třeba objednat? Nejsem moc sběhlej ve shánění náhradních dílůMike III píše:já je mám v avataru, je dezent O
MiguelF píše:Dej sem fotku těch kolVěrka píše:Měla jsem je na DII, bohužel moc velké (byly to dvacítky od bývalého majitele), takže musely dolů, ale byly krásné a autu moc slušely, toť ženský dojem. Mimochodem, stále je mám a jsou na prodej, leštěné pětiparsky za 10.000,-
Foto zde

Dan Millman
Dan Millman
hmm vypadají pěkně
co na tom máš za gumy?

- Mike III
- Kontaktovat uživatele:
já mám něco takovýho, protože v těch dezentech není moc místa na nasazování klíče z venkuMiguelF píše:Můžeš mi poradit, který máš a kde je mám třeba objednat? Nejsem moc sběhlej ve shánění náhradních dílůMike III píše:já je mám v avataru, je dezent O
http://www.sroubynakola.cz/desetihran.htm
mám dojem, že to bylo i od týhle firmy, abyla s nima dobrá komunikace pro konzultaci.
- Mike III
- Kontaktovat uživatele:
tady je vidět, že díry jsou hodně zapoštěný v paprskách, ale zato maj dostatečnou nosnost na Dicošku
- Přílohy
-
- dezent_o. (1).jpg (49 KiB) Zobrazeno 7487 x
já mám něco takovýho, protože v těch dezentech není moc místa na nasazování klíče z venku
mám dojem, že to bylo i od týhle firmy, abyla s nima dobrá komunikace pro konzultaci.[/quote]
OK, super, dík, kouknu a napíšu jim.
mám dojem, že to bylo i od týhle firmy, abyla s nima dobrá komunikace pro konzultaci.[/quote]
OK, super, dík, kouknu a napíšu jim.
Momentálně jsou tam nízkoprofilový Continental CrossContact 295/40, ale jsou jen na dojetí. Potřebuju se jich zbavit, protože já je na autě mít nemůžu...MiguelF píše:hmm vypadají pěkněco na tom máš za gumy?
Nějaké foto ještě tady http://vapi.rajce.idnes.cz/gumy/" onclick="window.open(this.href);return false; .
Dan Millman
Dan Millman
Díky moc za fotky, pořád jsem pochyboval a Tvé auto mě přesvědčilo - 5 těchto ráfků jsem sehnal za skoronicBalú píše:ja ich mám na D II su to ale 16tky 7J ET 20 kolo vyhnali von o 3,7 cm čo je super no hlavne bez podložky ,dal som si len vytočiť z teflonu medzikus lebo LR DII ma osadenie 70mm a BMW 72,6mm a kupil kryté matky M14 so stúpaním 1,5mm ,prišiel som k nim skoro zadarmo a super, teda podľa mňa...aj keď som myslel,že dostanú po ušoch v terene,ale prekonali moje očakávania.(origo LR s 3centimetrovymi podložkami zostanú na zimu)

Co tam máš za kola - velikost?
Nutně potřebuju "novou" Diskárnu!
ex D2 Td5 2004
ex Ford Ranger Stormtrak 2022
ex D2 Td5 2004
ex Ford Ranger Stormtrak 2022
- Balú
- tel.: +421903775011
- auto: LR DII 2003
Mám tam nové conti cross contact AT 265/70/16 ale sú trochu večšie ako bežné 265/70 (mám zimne mišelinky) tak to viem porovnať sú skoro ako 75kyOndra_BIG píše:
Díky moc za fotky, pořád jsem pochyboval a Tvé auto mě přesvědčilo - 5 těchto ráfků jsem sehnal za skoronic![]()
Co tam máš za kola - velikost?