pred niekolkymi dnami som narazil na toto forum, dnes som sa regol, pretoze... chcem kupit RR

Prestudoval som si co som nasiel tu na fore, no i tak mam na vas skusenejsich, majitelov par otazok, na ktore som odpovede nenasiel.
Moj predmet zaujmu:
Range Rover 3.0d HSE, 130kW
r.v.: 2003
km: 166000
Dovoz: Taliansko
Majitel: 1
Cena: 11.000 Eur slovenskych
Otazky:
1. Nie som moc majetny, moj prijem je cca 1100 eur v cistom, vasim odhadom, ludovo... "uzivim to?".
2. O par dni sa idem nan nezavazne pozriet, vyskusat. Podla fotiek co mi majitel poslal, to auto vyzera akoby vyslo z linky /exterier - interier/. Docital som sa tu, ze sa mozu vyskytnut problemy s prevodovkou. Je mozne urcit /nejakym sposobom/ "ako je pravdepodobne" ze takyto problem moze nastat? Nejake mozne rusive zvuky pri chode, atd. Pripadne si vypytat VIN kod a skontrolovat v autorizovanom servise ako bol servisovany?
3. Mam 32, som sofer "pozitkar", ziadny trhac asfaltu, s priatelkou a malym vylety, pes... spotrebu neriesim, vhodnost tejto "lode" pre mna takisto, co ma vsak zaujima je trvacnost tohto auta, predsalen je to kupa 10 rocneho auta. Nechcem auto na 2 roky. Pozije mi aspon 4 roky?
Viem, som asi polozil blbe otazky, ale RR je moj sen. Velmi by mi pomohlo par rad od vas.
Dakujem
Tomas