Jak rozbrat klíč zapalování D3

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
kid
auto: DIII,aut.,r.06,nafta

Jak rozbrat klíč zapalování D3

#1 Příspěvek od kid » 30 kvě 2013 17:59

Tak se mi stala věc-vypadl mi klíček od D3 venku z kapsy na zem,a zůstal tam 2dny i přes pořádný slejvák,asi se dovnitř dostala voda a samozřejmě mi nyní nefunguje na dálkové odemykání. Rád bych ho zkusil vyčistit, ale nepřišel jsem na to,jak ho nenásilně rozebrat. Poradíte někdo? díky...
Disco III - pravá pohoda

Mahatma
tel.: jedině Xperia Z1c
auto: Disco 3

Re: Jak rozbrat klíč zapalování D3

#2 Příspěvek od Mahatma » 31 kvě 2013 07:17

Chce to se nebát a pořádně zabrat šroubovákem v drážce. Ten můj klíč byl slepený. Jinak v tomhle tématu jsou fotky z rozborky: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... co#p181066

kid
auto: DIII,aut.,r.06,nafta

Re: Jak rozbrat klíč zapalování D3

#3 Příspěvek od kid » 31 kvě 2013 14:20

[quote="Mahatma"]Chce to se nebát a pořádně zabrat šroubovákem v drážce. Ten můj klíč byl slepený. Jinak v tomhle tématu jsou fotky z rozborky

Díky moc za návod- dostat se do toho klíče je "řezničina" teda,ale alespoň že tak,- prostříkl jsem obvody kontaktolem, vyčistil a vysušil, baterka je OK, ale zprovoznil jsem jen zamykání a LANDROVER tlačítko(jsem vděčen i za tyto...), to odemykací ne a ne se chytit..., na ty obvody tištěný jsem laik, nemám to třeba celé ponořit do lihu, nebo co by mohlo pomoci nyní?
...HURÁ- prolil jsem vše kontaktolem,za 5 minut se chytlo a odmyká také- nevěřil bych, co dokáže vlhkost...
Disco III - pravá pohoda

Odpovědět