Ahoj.
V týdnu se mi objevila závada. Po zmáčknutí otevření auta na klíčku mi vyjede víko kufru ze zámku, takže víko musím pokaždé zaklapnout zpátky. Vyklápět víko to má jen po zmáčknutí příslušného znamení na klíčku a ne při otevření vozu. Zároveň zadní pravé dveře najednou se neodemknou při zmáčknutí otevření dveří na palubní desce. Jdou otevřít jen klíčkem znamením otevření vozu. Je to tedy jasná závada centrálního zamykání. Nemáte rady případně doporučení, komu to dát na opravu? Najednou to začlo takle celé blbnout a rád bych našel někoho, kdo to již řešil a vyřešil.
Jedná se o LR Freelander II HSE z roku 2007.
Centrální zamykání a samovolné otevření kufru na Free II
Moderátor: Safraporte
-
Re: Centrální zamykání a samovolné otevření kufru na Free II
skus pridrzat odomknuty a zamknuty zamok asi 3 sekundy kym nebliknu vsetky smerovky skus otvorit maly by sa otvorit vodicove dvereo a kufor (len odomknut nevijde hore) znova opakuj pridrz 3 sekundy maly by sa dat otvorit vsetky dvere.
ked nepomoze skus odpojit baterku -hard reset- alebo to diagnostikov naprogramovat.
tie dvere ze nejdu otvorit na anglickom fore to riesily a vysledok ze to bude pocasim predsa anglicani su trosku citlivy na velke horucavy
ked nepomoze skus odpojit baterku -hard reset- alebo to diagnostikov naprogramovat.
tie dvere ze nejdu otvorit na anglickom fore to riesily a vysledok ze to bude pocasim predsa anglicani su trosku citlivy na velke horucavy
-
- tel.: 777203070
- auto: FREE
Re: Centrální zamykání a samovolné otevření kufru na Free II
delalo mi to taky, jak pise kolega, zkus to vyresetovat tim podrzenim opek/close. me se to potom spravilo