PS. Omluvám se, ale zlost a beznaděj překryla zbytky dobrých mravů

Moderátor: Miky_CZ
Toto konstatování je bohužel naprosto pravdivé a je to momentálně jediný bruselský lék na nezaměstnanost. Přijmout dalšího úředníka...alap píše: Ale musíš to vzít z druhé strany, co by tam tolik úředníků dělalo, kdyby jsme za nimi chodili až po 10 letech. To by jich tam mohlo být o třetinu míň a pak by se nám zvedla nezaměstnanost.
Hmm a to mi jako vrátěj ty nekřesťanský prachy co jsem za něj dal i s úrokySJ410 píše:Jakmile mas C, tak to je na pět let, leda by jsi se ho vzdal...
BeerRudolf píše:Hmm a to mi jako vrátěj ty nekřesťanský prachy co jsem za něj dal i s úrokySJ410 píše:Jakmile mas C, tak to je na pět let, leda by jsi se ho vzdal...Tak to jen tak na odlehčenou
A že o tom naše kravská dobře placená německá média nehlesnou ani slůvkem, koneckonců mají tu okurkovou
Ale museli to změnit potichounku někdy nedávno, otec má taky C a někdy před dobou to dostal na 10. Hold Nečasovo-Kalousko-knížecina, jak odrbat slušnýho člověka, jak já ty prasata nenávidím (P.S. všechny, aby to nezklouzlo do politické debaty
)
Dopadl jsem stejně a digitální kartu taky neměním. Je pravda, že jsem to ignoroval i předtím a po obdržení jiného řidičáku jsem novou kartu nedělal a čísla mi neseděla, ale jsem opravdu sváteční jezdec na profesák, tak jsem to neřešil.VencaZE píše:Měnil jsem si teď taky jen kvůli profesáku a dostal jsem též na 5 let. Něco se v těch byroktatech ale pohnulo protože netrvali na nové digi kartě do tachografu, která ještě donedávna musela mít na sobě odpovídající číslo řidičáku a stála bratru 700,- kocourkovských.