Závada el. instalace DII
Moderátor: Miky_CZ
- Mrky DII
- tel.: 605517364
- auto: Už jen Free I 3x
Závada el. instalace DII
Ahoj, mám zajímavý problém. Během jízdy mi zhasne podsvícení hodin a současně se mi zapne vyhřívání okna. Když výhřev vypnu, hodiny se už nerozsvítí. Nechápu, normálně to žije svým vlastním životem
.

To se pěkně vezem, se špínou a rezem ...
Re: Závada el. instalace DII
hledal bych špatnou kostru možná, pokud se někde přeruší ukostření, proud pro osvětlení jede po mínus vedení a sepne . Možná...
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
- Mrky DII
To si myslím, že nebude problémem. Ikdyž kostra dokáže pozlobit hodně. Ale podsvětlení palubky je podle mě natvrdo a výhřev je přes relé.
No právě, to relé sepneš klepnutím na vypínač, čili přivedením proudu tam kde jinak není. Docela podobně mi blbnul osobák, akorát že tam se zase rozjížděly stěrače. Je to podobnej princip, jako když na zadní lampě není kostra a bere si to přes žárovky, pak ti taky svítěj i ty co normálně nejsou pod proudem, třeba i vepředuMrky DII píše:To si myslím, že nebude problémem. Ikdyž kostra dokáže pozlobit hodně. Ale podsvětlení palubky je podle mě natvrdo a výhřev je přes relé.
No road? No problem...
- Mrky DII
Tak změna
, už mi to nezapíná výhřev. Musím na to kouknou. Ale jsem teď chabrus se zádama, tak nevím kdy se k tomu dostanu.